Madonna: Η συγκινητική ανάρτηση για τα παιδιά της – “Είμαι τυχερή που ζω”

Madonna: Η συγκινητική ανάρτηση για τα παιδιά της – “Είμαι τυχερή που ζω”
Madonna AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Η Madonna εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξη που έλαβε από την οικογένεια και τους φίλους της κατά τη διάρκεια της περιπέτειας υγείας της. Το δώρο που της έκαναν.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας ευχαριστεί την οικογένειά της και τους φίλους της που της στάθηκαν αυτό το δύσκολο διάστημα, μετά από την περιπέτεια της υγείας της, προχώρησε η Madonna.

Συγκεκριμένα, η “βασίλισσα της ποπ”, η οποία είχε νοσηλευτεί στην ΜΕΘ έπειτα από «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη», μοιράστηκε φωτογραφίες με τα παιδιά της στο Instagram, ποζάροντας αγκαλιά με τον 17χρονο γιο της David και την 26χρονη Lourdes, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της και υπογραμμίζοντας πόσο τυχερή είναι που είναι ζωντανή, ενώ αποκάλυψε το ιδιαίτερο δώρο που της έκαναν.

Η ανάρτηση της Madonna

«Η αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους είναι το καλύτερο φάρμακο. Ένα μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ.

Ως μητέρα, μπορεί πραγματικά να απορροφηθείς από τις ανάγκες των παιδιών σου και τη φαινομενικά ατελείωτη προσφορά. Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου ήταν εκεί πραγματικά για μένα. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα ξαναδεί. Αυτό έκανε όλη τη διαφορά.

Το ίδιο ισχύει για την αγάπη και την υποστήριξη των φίλων.
Εάν κάνετε μεγέθυνση σε αυτήν την εικόνα που κρατάω, θα δείτε ένα polaroid που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson, ζωγραφισμένο πάνω του. Ένα τέλειο “τρίγωνο” λαμπρότητας. Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες ζωές, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου.

Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσο πολλούς άλλους, που επίσης έχουν “φύγει”. Ευχαριστώ @guyoseary για αυτό το δώρο!

Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου!».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα