Ο κακομαθημένος Τζέιντεν Σμιθ καταγγέλλει πως τον πέταξαν από ξενοδοχείο

Ο κακομαθημένος Τζέιντεν Σμιθ καταγγέλλει πως τον πέταξαν από ξενοδοχείο
Jaden Smith attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between exhibition on Monday, May 1, 2017, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) Charles Sykes/Invision/AP

Ο πρωταγωνιστής του Καράτε Κιντ και γιος του Γουίλ Σμιθ, έκανε σαματά στο twitter για το φαγητό του υπεροπολυτελούς ξενοδοχείου στο Τορόντο που του έφερε αναγούλα και βρέθηκε... στο δρόμο. Όπως όμως αποδείχτηκε το πρόβλημα δεν ήταν οι τηγανίτες

Στην Γαλλία τα αποκαλούν “ανφάν γκατέ” ή σε πιο ελληνικούς τόνους κακομαθημένα. Τα παιδιά επωνύμων, όπως ο Τζέιντεν Σμιθ, που μάλιστα έχουν καταφέρει με την δύναμη του ονόματος των γονιών τους να ξεκινήσουν καριέρα για τους εαυτούς τους, αποδεικνύουν καθημερινά πόσο εκνευριστικά εγωπαθή μπορεί να φανούν. Ο πιτσιρίκος του “Καράτε Κιντ” με τον Τσάκι Τσαν, βρέθηκε στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Τορόντο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί. Από εκεί, εξαπέλυσε μια απίστευτη επίθεση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που τον φιλοξενούσε μέσα από το twiter.

“Το Four Seasons στο Τορόντο με έκανε μόλις να θέλω να ξεράσω πάνω μου” έγραψε σε μια αλυσίδα μηνυμάτων με στόχο το ξενοδοχείο. “Εύχομαι να με βάλει στη λίστα ανεπιθύμητων” συνέχισε και πρόσθεσε σχεδόν δραματικά. “Αρωμάτισε τις τηγανίτες μου με τυρί, μένω έκπληκτος που είμαι ακόμη ζωντανός” σχολίασε ο αδαής από φαγητό και φανερά εκτός εαυτού Σμιθ, για την σπεσιαλιτέ του ξενοδοχείου που δεν είναι τίποτε άλλο από τηγανίτες με ελαφρύ τυρί ρικότα. “Στη συνέχεια με πέταξαν έξω από το δωμάτιο” κατέληξε στα μηνύματά του.

Το αμερικανικό E Online ωστόσο παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή, όπως προκύπτει έπειτα και από επικοινωνία με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου. Ο Τζέιντ Σμιθ ενημέρωσε τελευταία στιγμή πως επιθυμούσε να παρατείνει τη διαμονή του στο Τορόντο. Όταν οι υπεύθυνοι του απάντησαν πως πρέπει να κάνει check out, αλλά και πως δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο δωμάτιο, εξερράγη και ξεκίνησε την διαδικτυακή επίθεση δυσφήμισης.

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα