Στάθης Σχίζας: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες χωρισμού από την Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες χωρισμού από την Παναγιώταρου
Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Instagram / @schizas_stathis

Οι πρώτες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα αναφορικά με όσα ακούγονται για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την μετακόμισή της σε άλλο σπίτι.

“Φουντώνουν” οι φήμες που θέλουν τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να έχουν χωρίσει, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η γνωστή influener και μοντέλο έχει φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί και μετακόμισε αλλού.

Αν και πριν από μερικές μέρες ο περσινός νικητής του Survivor είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στην οποία οι δυο τους βρίσκονταν έξω για φαγητό, φαίνεται πως τα “σύννεφα” στη σχέση τους, όχι μόνο δεν έφυγαν, αλλά έχουν μεγαλώσει, κάτι που φάνηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Breakfast@Star” βρήκε τον Στάθη Σχίζα μέσα στο αυτοκίνητό του, υπό βροχή, και η δημοσιογράφος φυσικά τον ρώτησε για όσα ακούγονται, με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει, αλλά να μην διαψεύδει κιόλας τις φήμες χωρισμού τους.

“Βρέχει πολύ νομίζω για να πούμε για αυτά” είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας, ενώ σε ερώτηση για τη μετακόμιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είπε: “Τώρα τι να σου πω, βρέχει και πολύ”.

“Είχαμε πάει για φαγητό ναι” δήλωσε σχετικά με τη φωτογραφία, ενώ ερωτηθείς για το εάν θέλει να διαψεύσει κάτι, δεν απάντησε, με τον ίδιο να δηλώνει στο τέλος: “Έχουμε καλές σχέσεις”.

Σε δηλώσεις του προβλήθηκαν στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” είπε επίσης: “Έχουν περάσει 2,5 μήνες από το παιχνίδι, δεν θα ασχοληθώ άλλο με την Ελευθερία Ελευθερίου και όσα λέει. Τα έχουμε πει 100.000 φορές, για μένα έχει τελειώσει το παιχνίδι”.

“Πρέπει να φύγω. Ευχαριστώ που ήρθατε. Έχω αργήσει, πρέπει να φύγω. Όλα τέλεια με την Αλεξάνδρα, είμαστε αγαπημένοι μια χαρά, απάντησε όταν ρωτήθηκε με επιμονή για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο, φάνηκε να το κάνει από αμηχανία.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Σχίζας είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star, αφότου η Ελευθερία Ελευθερίου ενέπλεξε στο παιχνίδι την προσωπική του ζωή και το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Σημειώνεται πως οι φήμες για χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει από τότε, αλλά μετά από την αποχώρησή του, ο Στάθης Σχίζας είχε πει για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα εξής, ξεκαθαρίζοντας την σχέση τους:

“Δεν αποφεύγω να μιλάω για τη σχέση μου με την Αλεξάνδρα. Όταν γύρισα από το παιχνίδι είχα να αντιμετωπίσω διάφορα. Είμαι σίγουρος για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και την επιλογή μου. Δεν αμφισβήτησα κάτι. Δεν απείχαμε από τα social media για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, αλλά περνούσαμε χρόνο μαζί. Επίσημη είναι η σχέση μας. Πόσο πιο επίσημη να γίνει; Ο γάμος για μένα είναι απλά ένα χαρτί. Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Νωρίς είναι ακόμα, είμαστε μικροί ακόμη. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εμένα με νοιάζει να είμαι ήρεμος. Δεν βάζουμε φωτογραφίες μας στα social media γιατί συζητήθηκε πολύ. Πολλές φορές η υπερπροβολή κάνει κακό”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα