Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η ανάρτηση για τον χωρισμό της – “Συγγνώμη, προέχει η ψυχική μου υγεία”

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η ανάρτηση για τον χωρισμό της – “Συγγνώμη, προέχει η ψυχική μου υγεία”
Παναγιώτης Τρίλιζάς - Σταυρούλα Χρυσαειδή papadakispress

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή, μέσω ανάρτησης, μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβιζάς, τρεις μήνες μετά τον γάμο τους.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της ένα insta story στο οποίο ξεκαθαρίζει πως βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για τη στήριξη.

“Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια… Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου. Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Παρακάτω, η σχετική ανάρτηση:

Σημειώνεται πως η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, με αρκετούς παίκτες του Survivor να είναι καλεσμένοι στον γάμο τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα