Κερδίστε προσκλήσεις για το “In phase with Bach”

Κερδίστε προσκλήσεις για το “In phase with Bach”
Boris Breuer Fotografie Xantener Strasse 99H 50733 Köln [email protected] +49.163.5186452 http://www.borisbreuer.com

Έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά τo ''Ιn phase with Bach''- H Kαμεράτα συμπράττει με το τζαζ κουαρτέτο Pascal Schumacher – διασκευές τζαζ αγαπημένων κομματιών του J.S. Bach, στις 23 Φεβρουαρίου

Τρεις διπλές προσκλήσεις για το “Ιn phase withn Bach” – H Kαμεράτα συμπράττει με το τζαζ κουαρτέτο Pascal Schumacher στο Μέγαρο Μουσικής στις 23/2 προσφέρει το NEWS 247 στους αναγνώστες του! Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής.

O βραβευμένος με Echo Jazz 2012 Pascal Schumacher και το Κουαρτέτο του ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής σε μια βραδιά όπου ο Μπαχ… φλερτάρει με την τζαζ το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου (8.30 μ.μ.) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Μουσικός χαρισματικός, δραστήριος, με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες και με μια έμφυτη γοητεία, ο βραβευμένος με το Echo Jazz 2012 στην κατηγορία «Instrumentalist of the year International», κρουστός (βιμπράφωνο/ μαρίμπα) και συνθέτης από το Λουξεμβούργο, Πασκάλ Σουμάχερ – που είχε αφήσει άναυδο το κοινό του Μεγάρου με τις πρωτότυπες συνθέσεις και τις διασκευές του για βιμπράφωνο και πιάνο τον Απρίλιο του 2010 όταν εμφανίστηκε στο Μέγαρο σαν Rising Star – επιστρέφει στην Αθήνα, αυτή τη φορά με το τζαζ Κουαρτέτο του για να παρουσιάσει το ”In phase with Bach”, μια ξεχωριστή συναυλία που εξερευνά την τζαζ διάσταση του μεγάλου συνθέτη της εποχής του μπαρόκ, Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.

Oι λάτρεις της τζαζ και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον εξαίρετο ερμηνευτή και συνθέτη, με τους επί σειρά ετών μουσικούς συνεργάτες του, μέλη του “Κουαρτέτου Pascal Schumacher, τον Franz von Chossy στο πιάνο, τον Christοphe Devisscher στο κοντραμπάσο και τον Jens Düppe στα ντραμς, το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου (8.30 μ.μ.) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης να παρασύρουν το κοινό σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο πρωτότυπες τζαζ μελωδίες και αυτοσχεδιασμούς που έχουν ως αφετηρία γνωστά αριστουργήματα του γερμανού συνθέτη.

Μαζί τους εμφανίζεται η διεθνώς καταξιωμένη Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, που μετρά ήδη πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με έλληνες, αλλά και ξένους μουσικούς από το χώρο της τζαζ σκηνής, με τελευταία αυτήν με το Κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή, καρπός της οποίας το ”χρυσό” σε πωλήσεις cd ”Mano’s a jazz tribute to Mano’s Hadjidakis”.

Πληροφορίες

Μέγας χορηγός της Καμεράτα, Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής για την περίοδο 2011-2013 είναι το Ίδρυμα Ωνάση.

Οι τιμές  των εισιτηρίων είναι € 9,00, 15,00, 22,00  και 30,00 (Διακεκριμένη Ζώνη)

Ειδικές τιμές: € 5,00 (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, Α.Μ.Ε.Α.), και 8,00 (65+, πολύτεκνοι).

Πληροφορίες για  το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου (8.30 μ.μ.) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ: www.megaron.gr

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα