Manchester City: Φήμες για πάρτι με Ιταλίδες μετά την “εξάρα” στην Άστον Βίλα

Manchester City: Φήμες για πάρτι με Ιταλίδες μετά την “εξάρα” στην Άστον Βίλα
Marta Tejada/Instagram

Οι περισσότερες κοπέλες ταξίδεψαν από το Μιλάνο και το θέμα βγήκε στην επικαιρότητα από τη Sun, με την ομάδα να μην επιβεβαιώνει το περιστατικό που παίρνει διαστάσεις.

Η Manchester City νίκησε με 6-1 την Άστον Βίλα την Κυριακή και το ίδιο βράδυ οι παίκτες της μετείχαν σε πάρτι με μοντέλα από την Ιταλία, σύμφωνα τουλάχιστον με την εφημερίδα Sun.

Τα 22 μοντέλα φέρονται να ταξίδεψαν με όλα τα έξοδα πληρωμένα και διέμειναν σε ξενοδοχείο πλησίον του ξενοδοχείου όπου διανυκτέρευε η αποστολή της ομάδας.

Το πάρτι έλαβε χώρα σε μυστική τοποθεσία με τη Sun να “ανακαλύπτει” φωτογραφίες που ανέβασαν μοντέλα σε λογαριασμούς τους στο Instagram.

Όπως γράφει το Sport24, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα “Dagospia” που ειδικεύεται σε καυτές αποκαλύψεις από το χώρο της σόου μπιζ, το πάρτι που έστησαν οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγωνιστικό χώρο του “Βίλα Παρκ” μεταφέρθηκε και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και συμμετείχαν σε αυτό πανέμορφα μοντέλα.

Instagram/Marta Tejada

Το ίδιο μέσο ανέφερε σε σχετικό κείμενο πως όλα τα μοντέλα είχαν κράτηση για το υπερπολυτελές ξενοδοχείο “Mere Golf Resort & Spa”, όπου εκεί έμειναν για λίγες ώρες την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε πούλμαν όπου συνάντησαν τους παίκτες για το μυστικό πάρτι.

Μιλώντας στη Sun, άνθρωπος που αυτοπροσδιορίζεται ως “πηγή” της ομάδας, ανέφερε πως επρόκειτο για ένα πάρτι Χριστουγέννων που έγινε με καθυστέρηση, ενώ πρόσθεσε πως οι κοπέλες είναι μέλη των φίλων της Manchester City στο Μιλάνο.

Instagram/Amira Paula

 

Η MailOnline προσπάθησε να επικοινωνήσει με επίσημο εκπρόσωπο της ομάδας, χωρίς όμως να μπορεί να λάβει απάντηση για το περιστατικό που κάνει τον γύρο των βρετανικών ταμπλόιντς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα