Αυτοί είναι οι 109 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Αυτοί είναι οι 109 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Απόστολο Τζιτζικώστα
Απόστολος Τζιτζικώστας MotionTeam

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατέθεσε το πλήρες ψηφοδέλτιο της παράταξης "Αλληλεγγύη", που περιλαμβάνει 109 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης “Αλληλεγγύη” για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο επικεφαλής του συνδυασμού, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 109 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους που είναι και ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός υποψηφίων, ενώ, σύμφωνα με την “Αλληλεγγύη”, η ανανέωση σε σχέση με το συνδυασμό του 2014 έχει φτάσει στο 73%. Το ποσοστό των γυναικών υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων είναι 41,3% και ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων τα 47 χρόνια.

“Η “Αλληλεγγύη” είναι μια πραγματικά αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη. Μια ομάδα πέρα και πάνω από κόμματα με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, μοιράζονται όμως ένα κοινό στόχο: να δυναμώσουμε τη Μακεδονία” δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα