Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ σε όλες τις περιφέρειες της χώρας

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ σε όλες τις περιφέρειες της χώρας
Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλου,την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, με το προεδρείο της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Κώστα Ασκούνη. Παρόντες στην συνάντηση από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο Π. Κουκουλόπουλος Συντονιστής Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ, Τάκης Ρήγας εισηγητής ΚΤΕ Εσωτερικών και Φώτης Χατζημιχάλης, Γραμματέας του Τομέα Αυτοδιοίκησης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Ευρωκίνηση

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων της Χαριλάου Τρικούπη, με τη μητέρα των μαχών να τοποθετείται φυσικά στην τεράστια περιφέρεια της Β' Αθήνας

Τους υποψήφιους με τους οποίους θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών ανακοίνωσε την Τρίτη η Χαριλάου Τρικούπη. Τα ονόματα που καταρτίζουν τη λίστα των υποψηφίων δεν επιφύλασσαν κάποια έκπληξη, ενώ τα προβεβλημένα στελέχη του θα δώσουν τη μάχη του σταυρού στις περιφέρειες στις οποίες παραδοσιακά πολιτεύονταν.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέλεξε την περιφέρειά του, την Α’ Θεσσαλονίκης, αλλά και τη Λάρισα. Ο Κώστας Σκανδαλίδης θα κατέβει την Α’ Αθήνας, ενώ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών από την Αρκαδία. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου εντάχτηκε στη λίστα των ψηφοδελτίων στο Υπόλοιπο Αττικής.

Η μεγάλη μάχη, τόσο ανάμεσα στα στελέχη, όσο και απέναντι στα αντίπαλα ψηφοδέλτια θα δοθεί φυσικά στην Β’ Αθήνας. Εκεί το ΠΑΣΟΚ κατεβάζει τη Φώφη Γεννηματά, τον Πύρρο Δήμα, το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Στις υπόλοιπες περιφέρειες, ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Β’ Πειραιά. ο Δημήτρης Κρεμαστινός θα πολιτευτεί για μια ακόμη φορά στα Δωδεκάνησα και ο Πάρις Κουκουλόπουλος στην Κοζάνη. Θυμίζουμε πως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο  Επικρατείας τοποθετήθηκε ο Γιώργος Φλωρίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα ονόματα των υποψηφίων με το ΠΑΣΟΚ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα