Αιχμές Φώφης μετά τη συνάντηση με Μεϊμαράκη

Αιχμές Φώφης μετά τη συνάντηση με Μεϊμαράκη
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ (προσωρινου) ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

"Κάθε νέα καθυστέρηση μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις" είπε ή πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια της εντολής

Αιχμές άφησε ή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννήματα μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

“Κάθε νέα καθυστέρηση μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις” είπε ή πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια της εντολής.

“Η επιλογή του κ. Τσίπρα για πρόωρες εκλογές είναι τυχοδιωκτική, επιζήμια για την χώρα. Φοβάται την ώρα που θα φθάσει το σύνολο του λογαριασμού των 14 δις στους πολίτες”, δήλωσε ή κ.Γεννηματά.

“Φυσικά οι προβλέψεις του Συντάγματος πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα”, είπε, αλλά πρόσθεσε:

“Όμως όσοι στηρίξαμε με ευθύνη την χώρα αυτές τις κρίσιμες ώρες, δεν πρέπει να «ρίξουμε νερό στο μύλο» της αστάθειας και της αβεβαιότητας. Όπως έχω τονίσει ο κίνδυνος του Grexit είναι ακόμη στην αυλή μας.

Είναι σαφές ότι αυτή η Βουλή, με ευθύνη του κ. Τσίπρα και μετά την αρνητική στάση του, δεν μπορεί να δώσει νέα κυβέρνηση.

Γι’ αυτό και κάθε νέα καθυστέρηση μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις. Δεν είναι ώρα για πολιτικά τρικ και εντυπώσεις.”

Ή κ.Γεννηματά ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να αναδειχθεί, με τις θέσεις, τις προτάσεις, τα ψηφοδέλτιά του, στον “τρίτο πόλο, που αποτελεί εγγύηση για ουσιαστικές και θετικές λύσεις για την χώρα.”

Δήλωσε αισιόδοξη για το αποτέλεσμα γιατί ” ο κόσμος κατανοεί ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη γραμμή υπηρέτησε τη μοναδική εθνική γραμμή, που υπήρχε για τη χώρα: παραμονή στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα