Αλέξης Τσίπρας: Το πρωί της Δευτέρας η συνάντηση με τον Σαρμά στο Μαξίμου

Διαβάζεται σε 2'
Αλέξης Τσίπρας: Το πρωί της Δευτέρας η συνάντηση με τον Σαρμά στο Μαξίμου
Ο Αλέξης Τσίπρας DIMITRIS KAPANTAIS / SOOC

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα μεταβεί το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συναντηθεί με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά.

Με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά συναντάται σήμερα, Δευτέρα (12/6), στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέπτεται τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ που είχε καταγγείλει τις πρακτικές της ΝΔ. «Άραγε ο Διοικητής της ΕΥΠ δεν αισθάνεται την ανάγκη να προστατεύσει στοιχειωδώς ό,τι έμεινε από το κύρος της; Για την υπηρεσιακή κυβέρνηση είναι ανεκτά αυτά τα επικίνδυνα προεκλογικά παιχνίδια στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης;» σημείωνε, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Θράκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προειδοποίησε τη ΝΔ ότι «διολισθαίνει σε σκοτεινές πρακτικές του παρελθόντος, βάζει την Ελλάδα σε κίνδυνο και εξευτελίζει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου».

Επίσης, με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας για τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιτέθηκε στην κ. Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι πήγε στη Ροδόπη και απείλησε την μειονότητα. «Αν δεν ψηφίσετε ΝΔ θα περάσετε δύσκολα, τους είπε. Αυτές είναι λογικές Μαφίας. Λυπάμαι γι’ αυτή την έκφραση, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη έκφραση για να τοποθετηθώ» σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα