Αποκλεισμό της από πολιτική εκπομπή της ΕΡΤ καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα

Αποκλεισμό της από πολιτική εκπομπή της ΕΡΤ καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. MotionTeam

Τι αναφέρει ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας, σχετικά με τον "δεύτερο αποκλεισμό μέσα σε τρεις μέρες" του κόμματος από τηλεοπτικό πάνελ

Για μεθοδολογία, που απομονώνει τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Ενότητας από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο, κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα, σε ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας τη μη εκπροσώπηση του κόμματος σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας:

Δεύτερος αποκλεισμός της “Λαϊκής Ενότητας” από πολιτική εκπομπή της ΕΡΤ

Για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ δεν εκπροσωπείται η «Λαϊκή Ενότητα». Η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της «Λαϊκής Ενότητας» από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο.

Δυστυχώς η αιτιολόγηση ότι δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους της «Λαϊκής ενότητας» σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν ισχύει.

Από την πρώτη στιγμή το γραφείο τύπου έχει στείλει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετική λίστα εκπροσώπων της «Λαϊκής Ενότητας».

Το δικαίωμα της «Λαϊκής Ενότητας» ως 3η Κοινοβουλευτική Δύναμη να εκπροσωπείται σε όλες τις πολιτικές εκπομπές είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο.

Αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια, δημοκρατική, πλουραλιστική και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα