“Δεν αποκλείστηκε ο Π. Καμμένος από τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών”

“Δεν αποκλείστηκε ο Π. Καμμένος από τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών”
Φωτογραφία από τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον επικεφαλής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Eurokinissi

Δεν αποκλείστηκε ο Πάνος Καμμένος από τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας. Διαβάστε αναλυτικά

Απάντηση στις καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί αποκλεισμού του επικεφαλής τους, Π. Καμμένου, από τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον Κ. Παπούλια δίνουν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πηγές προσκείμενες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποστηρίζουν, ότι οργάνωσε τις συναντήσεις με βάση συγκεκριμένα κριτήρια.

Ως εκ τούτου, κάλεσε μαζί τους τρεις εντολοδόχους πρωθυπουργούς κυρίους Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο, στη συνέχεια όλους τους υπόλοιπους αρχηγούς τα κόμματα των οποίων μπήκαν στη νέα Βουλή και συνεχίζει τις επαφές καλώντας τους πολιτικούς αρχηγούς αυτούς με τους οποίους πιστεύει ότι μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής θα συνεχιστούν το απόγευμα της Δευτέρας. Το νέο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπούλια συγκαλείται στις 19.30 το απόγευμα, χωρίς την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα. Στη συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναμένεται να συμμετάσχουν οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης.

Εν τω μεταξύ, τα πρακτικά με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες από τις συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα