Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Γιάννης Ιωαννίδης

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Γιάννης Ιωαννίδης
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ// ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015// (EUROKINISSΙ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Ευρωκίνηση

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία δηλώνει με ανακοίνωσή του πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε γνωστή την απόφασή του να μην λάβει μέρος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τη ΝΔ. “Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας προς όλους όσους με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην ελληνική Βουλή, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος του κόμματός μου στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές” σημειώνει στη δήλωσή του. 

Ο βουλευτής παρόλα αυτά εξηγεί πως παραμένει στη διάθεση του κόμματος και θα συνεχίσει να μάχεται για τα ιδανικά του μέσα στους κόλπους της παράταξης, θα είναι φίλος και κοντά σε κάθε πρόβλημα “όπως και πρώτα και ακόμη περισσότερο”.

Ο κύριος Ιωαννίδης συνέχισε ευχαριστώντας “τους δύο άξιους πρωθυπουργούς, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά” που του εμπιστεύτηκαν την τιμητική για τον ίδιο θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, όπως και τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Τέλος, ο πρώην προπονητής μπάσκετ ευχήθηκε “η επόμενη μέρα των εκλογών, να βρει όλους τους Έλληνες ενωμένους, για να μπορέσουμε, σαν μια ομάδα πλέον, να επιτύχουμε τους στόχους μας σαν λαός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα