Δημήτρης Νατσιός: Η ΝΙΚΗ θα ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση – Θα πορευτούμε με φόβο θεού

Δημήτρης Νατσιός: Η ΝΙΚΗ θα ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση – Θα πορευτούμε με φόβο θεού
Ο Δημήτρης Νατσιός, πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Eurokinissi

«Με σεβασμό στην ψήφο των συμπολιτών μας και με φόβο θεού θα πορευτούμε μαχόμενοι για τη νίκη του ελληνισμού και του απλού λαού» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μετά την είσοδο της ΝΙΚΗΣ στη Βουλή ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτριος Νατσιός.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την είσοδο της «ΝΙΚΗΣ» στη Βουλή έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτριος Νατσιός, με το κόμμα του να συγκροτεί μαζί με τους Σπαρτιάτες και την Ελληνική Λύση ένα στιβαρό ακροδεξιό πόλο.

«Είναι η πρώτη φορά που η πίστη του ελληνικού λαού έρχεται στο πολιτικό προσκήνιο και εκφράζεται με συντεταγμένο «όχι» σε καθετί που διαλύει τις αρχές και τις αγέραστες αξίες του έθνους μας.

Η ΝΙΚΗ θα ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση στην ερχόμενη Βουλή. Δεν αγωνιζόμαστε μόνο γι’ αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά για όλο τον ελληνικό λαό, ασφαλώς και γι’ αυτή την σιωπηλή πλειοψηφία που δεν προσήλθε να ψηφίσει.

Με σεβασμό στην ψήφο των συμπολιτών μας και με φόβο θεού να πορευτούμε μαχόμενοι για τη νίκη του ελληνισμού, τη νίκη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τη νίκη του απλού λαού. Σας ευχαριστώ».






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα