Δημήτρης Σταυρόπουλος: Να ψάξουμε τι μας ενώνει

Δημήτρης Σταυρόπουλος: Να ψάξουμε τι μας ενώνει

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σταυρόπουλος κατεβαίνει στον στίβο των δημοτικών εκλογών με τον συνδυασμό "Νέοι Ορίζοντες" του Θεοδόση Σουσούδη. Τι δήλωσε στο NEWS 247 για την υποψηφιότητά του στην Άνδρο.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του ιατρού Θεοδόση Σουσούδη είναι ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες δημοσιογράφους με μακρά θητεία στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες. 

Ο κ. Σταυρόπουλος μίλησε στο NEWS247 για τους λόγους που αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Άνδρο.

“Η Άνδρος δεν μου χρωστάει τίποτα. Αντιθέτως εγώ της χρωστάω πολλά. Δεν είμαι ούτε νιώθω πολιτικάντης και πολύ περισσότερο σωτήρας. Δεν υπόσχομαι τίποτα σε κανέναν. Σαράντα χρόνια στη μάχιμη δημοσιογραφία, γνώρισα πολλά και πολλούς. Ήρθα αντιμέτωπος με μέτριες, άχρηστες και διεφθαρμένες εξουσίες μιας ολόκληρης γενιάς που ευθύνεται για το σημερινό χάλι. Στο νησί δεν έχω το παραμικρό συμφέρον και το μοναδικό προσόν μου και όπλο μου είναι η φωνή μου”.

“Η Άνδρος είναι αρχοντονήσι και έχει δυνατότητες να εξελιχθεί σε κορυφαίο πολιτιστικό και τουριστικό παράγοντα σε ολόκληρο το Αιγαίο. Κατεβαίνω, λοιπόν, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου ιατρού Θεοδόση Σουσούδη, με την επιθυμία να προσφέρω στους τομείς που γνωρίζω, την επικοινωνία και την ενημέρωση”.

“Χρειάζονται δυναμικές τομές και ρήξεις. Όχι λόγια και υποσχέσεις. Ζούμε τις ημέρες των τελευταίων ευκαιριών. Η τώρα ή χαθήκαμε. Ας βγάλουμε πια τις τοπικές και κομματικές παρωπίδες και ας ψάξουμε τι μας ενώνει και όχι τι μας χωρίζει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα