‘Έφοδος’ του Σταύρου Θεοδωράκη στο ΚΑΤ: ‘Καταργήσαμε το 5ευρω και βάλαμε φόρο 6% στις συντάξεις’

‘Έφοδος’ του Σταύρου Θεοδωράκη στο ΚΑΤ: ‘Καταργήσαμε το 5ευρω και βάλαμε φόρο 6% στις συντάξεις’
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΕΤ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Ευρωκίνηση

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Νοσοκομείο ΚΑΤ από τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη. Τι δήλωσε για τις δημοσκοπήσεις και τον τομέα της Υγείας

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο ΚΑΤ πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

“Τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, θα έχουμε διαφορετική εικόνα, η αίσθηση μας είναι ότι το Ποτάμι θα πάει πολύ καλά και θα είναι κόμμα – ρυθμιστής μετεκλογικά”, δήλωσε αποχωρώντας, σημειώνοντας πως “οι δημοσκοπήσεις δεν βγάζουν κυβερνήσεις”.

Για τον τομέα της Υγείας, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε, ότι το ΚΑΤ έχει 200.000 επισκέψεις το χρόνο, και 15.000 επεμβάσεις, ενώ κατήγγειλε ότι με λίγους περισσότερους νοσηλευτές θα διεξάγονταν 30.000 επεμβάσεις, αλλά δεν γίνεται ο διαγωνισμός γιατί είναι με κριτήρια ΑΣΕΠ και η κυβέρνηση προτιμά με μπαλώματα δικές της τοποθετήσεις.

“Πρέπει να κάνουμε δυο πράγματα… Να στηρίξουμε τους ανθρώπους που κρατούν όρθιο το σύστημα υγείας, και το δεύτερο να επισημάνουμε τις ελλείψεις, να φωνάξουμε να διαπραγματευθούμε. Καταργήσαμε το 5ευρο και βάλαμε φόρο για την υγειονομική περίθαλψη 6% στις συντάξεις”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα