Εκλογές 2023: Το νέο σποτ του ΠΑΣΟK – “Στις 21 Μαΐου κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή”

Εκλογές 2023: Το νέο σποτ του ΠΑΣΟK – “Στις 21 Μαΐου κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή”
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές 2023 PASOK / YOUTUBE

Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ανδρουλάκη το νέο σποτ του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές. «Αυτή δεν είναι πολιτική διαφήμιση» εμφανίζεται να λέει, δίνοντας το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ για τις κάλπες.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο σποτ του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές, με τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, να είναι πρωταγωνιστής και λέει «αυτή δεν είναι πολιτική διαφήμιση» και να επιτίθεται σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για όσα τάζουν προεκλογικά.

Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίζεται σε ένα κτίριο υπό ανέγερση, μπροστά από ένα video-wall, και βλέπει διάφορες φωτογραφίες, οι οποίες προφανώς απεικονίζουν όσα αναφέρουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) προεκλογικά.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ακούγεται να λέει «αυτή δεν είναι πολιτική διαφήμιση. Άλλωστε είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις μια τέτοια. Μπορείς να δείξεις εικόνες ανάπτυξης, που μόνο στη διαφήμιση θα τις δουν οι πολίτες. Ή να δίνεις μαγικές λύσεις, με έναν νόμο και ένα άρθρο».

Στη συνέχεια, ο κ. Ανδρουλάκης κλείνει το βίντεο δίνοντας το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ για τις κάλπες «στις 21 Μαΐου έχεις τη δύναμη να κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή!».

Το νέο σποτ του ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα