“Έκρηξη” Τσίπρα στο debate: Ας δώσει ο κ. Μητσοτάκης απαντήσεις για τις παρακολουθήσεις!

“Έκρηξη” Τσίπρα στο debate: Ας δώσει ο κ. Μητσοτάκης απαντήσεις για τις παρακολουθήσεις!
Ο Αλέξης Τσίπρας στο debate intime

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι δήλωσε για τις μετεκλογικές συγκλίσεις των κομμάτων.

Την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε η άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να απαντήσει για τους λόγους που παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον Νίκο Ανδρουλάκη, υπουργούς και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως είπε κατά  «αισθάνομαι αμήχανα. Κάθομαι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου σκανδάλου της μεταπολίτευσης». Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Ας δώσει σήμερα κάποιες εξηγήσεις», να εξηγήσει δηλαδή για ποιoν λόγο παρακολουθούσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και «για ποιο λόγο παρακολουθείται ο αρχηγός του στρατεύματος». Αναφέρθηκε μάλιστα στην επιτροπή PEGA και στην επισήμανση της για ενορχηστρωμένο κέντρο παρακολουθήσεων.

Αναφερομενος στο μετεκλογικό σκηνικό ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «υπάρχει ανταγωνισμός προεκλογικά και με κόμματα που έχουν συγκλίσεις. Άκουσα τον κ. Κουτσούμπα να λέει δεν είναι όλοι ίδιοι, το καταγράφω» επισημαίνοντας πως «ο ελληνικός λαός θα δώσει συσχετισμούς». Εκτίμησε πως «υπάρχουν συγκλίσεις αλλά θα δούμε αυτές τις συγκλίσεις μετά τις εκλογές».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα