Ευρωεκλογές 2024: Ένταση μεταξύ Μάντζου και Αυτιά

Διαβάζεται σε 1'
Ευρωεκλογές 2024: Ένταση μεταξύ Μάντζου και Αυτιά

Ένταση επικράτησε στο πλατό του ΣΚΑΪ μεταξύ του Γιώργου Αυτιά και του Δημήτρη Μάντζου. “Δεν θα με δείτε να υπογράφω κατά της Ελλάδας, χαιρετίσματα!”

Ένταση επικράτησε στο πλατό του ΣΚΑΪ μεταξύ του Γιώργου Αυτιά και του Δημήτρη Μάντζου κατά τον σχολιασμό των αποτελεσμάτων των ευρωκλογών.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μάντζος είπε “Όσον αφορά τον Γιώργο Αυτιά, εγώ θέλω να πω καλή επιτυχία και τον άκουσα πολύ καλά να λέει ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα ενημερώνει για τις οδηγίες. Εγώ θα τον παρακινήσω να ενημερώνει για όλες τις δράσεις, όλων των οργάνων της ΕΕ και για τα εντάλματα της Ευρωπαϊκή Εισαγγελίας». Στο σημείο αυτό η Σία Κοσιώνη σχολίασε “καλά ευρωβουλευτή τον στέλνουμε, όχι ανταποκριτή” και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε “νομίζω ότι αυτό το δίλεπτο, τρίλεπτο, χωράει και τα εντάλματα της Ευρωπαϊκή Εισαγγελίας και για όλα και για τα Τέμπη και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας”.

Ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε στον κ. Μάντζο λέγοντας “Το μόνο που δεν θα ακούσετε, δεν θα δείτε από εμένα είναι να υπογράφω κατά της Ελλάδας. Να το ξέρετε αυτό. Αλλά αυτό δεν το λέτε. Ξέρετε γιατί; Γιατί κρύβεστε πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό έχετε αυτό το αποτέλεσμα απόψε. Εντάξει; Χαιρετίσματα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα