Εξορμήσεις Σαμαρά: Αττική, Β Αθηνών, Θεσσαλονίκη και τελικός προορισμός Αθήνα

Εξορμήσεις Σαμαρά: Αττική, Β Αθηνών, Θεσσαλονίκη και τελικός προορισμός Αθήνα
ΑΓΡΙΝΙΟ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.(EUROKINISSI-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Ευρωκίνηση

Το βάρος στα αστικά κέντρα τις τελευταίες τέσσερις ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας. Διαβάστε το ρεπορτάζ του news247

Μετά την ομιλία στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων χθες στο ΕΒΕΑ, όπου εστίασε κυρίως στην οικονομία και ειδικά στη φορολογία, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ξεκινάει σήμερα επισκέψεις στην Αττική και τη Β’ Αθηνών.

Αρχής γενομένης από Κορωπί και Μαρκόπουλο, που ανήκουν στο υπόλοιπο Αττικής, στις 11 το πρωί, ενώ το απόγευμα σειρά έχουν το Παλαιό Φάληρο στις έξι και η Γλυφάδα στις επτά, δύο δηλαδή περιοχές της Β’ Αθηνών.

Ο κ.Σαμαράς αύριο θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη (την ομιλία αναμένεται να παρακολουθήσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής) και θα επισκεφθεί και περιοχές στη Β’ Θεσσαλονίκης, όπου θα είναι υποψήφιος εκτός από την Καλαμάτα σε μία ένδειξη ενδιαφέροντος για τα εθνικά θέματα και τα ζητήματα της Βορείου Ελλάδος.

Το φινάλε της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα παιχθεί το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, όπου τελικά θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα με ομιλητή βεβαίως τον κ.Σαμαρά.

Στο κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου το βάρος πέφτει στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα και τις περιφέρειες τους λαμβάνοντας υπόψη ότι ειδικά στη Β’ Αθηνών οι μετρήσεις δείχνουν τη Ν.Δ να υπολείπεται σημαντικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Καθώς στα αστικά κέντρα οι πολίτες βιώνουν πιο έντονα τις συνέπειες της κρίσης και της ανεργίας από ότι σε πολλές περιοχές της περιφέρειας, το βάρος των παρεμβάσεων πέφτει στην οικονομία. Με στόχο αφενός να πεισθούν οι ψηφοφόροι ειδικά της μεσαίας και μικρομεσαίας τάξης ότι τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα και σε κάθε περίπτωση αβέβαια με το ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου να καταδειχθεί πως οι συνέπειες των πρόωρων εκλογών -για τις οποίες το Μαξίμου κατηγορεί την Κουμουνδούρου- στην οικονομία μπορεί να είναι δυσάρεστος προάγγελος του μέλλοντος.

Χαρακτηριστικά χθες η Συγγρού εξαπέλυσε νέα ομοβροντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ για φοροεπιδρομή και επιδίωξη χρεοκοπίας, ενώ ο κ.Σαμαράς απέδωσε στην πολιτική αβεβαιότητα λόγω πρόωρων εκλογών και ΣΥΡΙΖΑ την πτώση του τζίρου στην αγορά, την υστέρηση των φορολογικών εσόδων με αποτέλεσμα πλεόνασμα μικρότερο από το προσδωκώμενο, την άνοδο των ομολόγων και των εντόκων γραμματίων, την πτώση του χρηματιστηρίου, τις τάσεις φυγής καταθέσεων,που οδήγησαν τις τράπεζες στον ELA .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα