Φίλης: Παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από το Μνημόνιο

Φίλης: Παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από το Μνημόνιο
Συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη συμφωνία με τους θεσμούς την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και την νέα κυβέρνηση

Για παράλληλο νόμισμα μίας νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από το Μνημόνιο έκανε λόγο ο Νίκος Φίλης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑϊ.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε ότι η οικονομία είναι σε χειρότερη κατάσταση μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως “το διακύβευμα είναι ποιος θα κυβερνήσει με κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία… Εμείς ή οι άλλοι που είναι ανάλγητοι νεοφιλελεύθεροι, που είναι μνημόνιο πριν το μνημόνιο”.

“Ο Τσίπρας λέει “ζητώ νέα δημοκρατική νομιμοποίηση”. Δεν φοβάται ο Αλέξης λαϊκή νομιμοποίηση και καθαρή εντολή”, πρόσθεσε, ενώ σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, είπε πως στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εμπιστοσύνη ότι δεν θα ξεγελαστεί ο λαός με το παλιό πολιτικό κατεστημένο και θα πιστέψει ότι επτά μήνες έφεραν την καταστροφή και δεν την έφεραν 40 χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα