Φωτιά σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ τα ξημερώματα στο Χαΐδάρι

Φωτιά σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ τα ξημερώματα στο Χαΐδάρι

Στις φλόγες εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι

Περίπτερο με προεκλογικό υλικό για τις επερχόμενες αναμετρήσεις που διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι υπέστη φθορές τις πρώτες πρωινές ώρες από φωτιά που ξέσπασε στο σημείο.

Το περίπτερο της δημοτικής κίνησης “Πολίτες σε Δράση – Οικολόγοι Πράσινοι”, με υποψήφιο δήμαρχο το Θοδωρή Σπηλιόπουλο, βρίσκεται στον αριθμό 69 της οδού Στρατάρχου Καραϊσκάκη.

Η αιτία που προκάλεσε την φωτιά δεν έχει διευκρινιστεί.

Για τρομοκράτηση κι εκφοβισμό του λαϊκού αισθήματος κάνουν λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος και καλούν τον κόσμο σήμερα  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην τρομοκράτηση του κόσμου στις 8.30 στο εκλογικό κέντρο στον πεζόδρομο στο κέντρο Χαϊδαρίου:

“Μπροστά στις κάλπες για την Αυτοδιοίκηση αλλά και το Ευρωκοινοβούλιο, και  ενώπιον του μεγάλου κύματος της ανατροπής που θα σαρώσει τις Κοινωνικά ανάλγητες πολιτικές τους, τρομοκρατημένοι αντέδρασαν με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν: Τρομοκρατώντας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συμβάν στο Χαϊδάρι.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ” και ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ καταδικάζουν κάθε πράξη τρομοκράτησης και εκφοβισμού του λαϊκού φρονήματος, όχι απλά με λόγια, αλλά με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν και οδηγεί στην  διαφυγή από τα αδιέξοδα και είναι ο δρόμος της επαγρύπνησης και του αγώνα. Οι άθλιες πράξεις τους μας χαλυβδώνουν, γιατί επιβεβαιώνουν ότι ακολουθούμε την σωστή πορεία. Παραμένουμε αταλάντευτοι και ισχυρότεροι παρά ποτέ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα