Γεροβασιλη: Εφικτό να γίνουν οι εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου

Γεροβασιλη: Εφικτό να γίνουν οι εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου
Ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο το Σ¨αββατο 18 Ιουλίου 2015// ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. (EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Τι δηλώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος για την ημερομηνία των εκλογών και για την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μετά την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συναντήσει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Για την ημερομηνία των εκλογών ερωτήθηκε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση.

“Η ημερομηνία των εκλογών, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι εφικτή να είναι η 20 Σεπτεμβρίου. Αν δεν συμβεί κάτι που να το αλλάξει αυτό, με δεδομένο το πως πάνε οι διερευνητικές εντολές και αν προκύψει ή όχι – που δεν προκύπτει κυβέρνηση μέσα από τις διερευνητικές εντολές – φαίνεται εφικτό να γίνουν οι εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου” είπε η κ. Γεροβασίλη.

Σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε με τη Νέα Δημοκρατία και το μπαράζ ανακοινώσεων μετά την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συναντήσει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε:

“Στόχος μας είναι να μην ακολουθήσουμε αυτόν τον πολιτικό λόγο, ο οποίος δεν αρμόζει ούτε στις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα και ούτε φυσικά στο ύφος το οποίο θέλουμε να κρατήσουμε. Και να σημειώσω εδώ ότι είναι ένας λόγος, ο οποίος οξύνεται και εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας με έναν ακραίο λαϊκισμό, αλλά και από άλλες πλευρές. Δεν θα το ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα