Για τσίπουρα με Ράντου, Στικούδη και Μαργαρίτη ο Κουτσούμπας πριν ανοίξουν οι κάλπες

Για τσίπουρα με Ράντου, Στικούδη και Μαργαρίτη ο Κουτσούμπας πριν ανοίξουν οι κάλπες
Δημήτρης Κουτσούμπας Σεμίνα Διγενή Κατερίνα Στικούδη Instagram@seminadigeni

Χαλαρές στιγμές με πολιτικούς συντάκτες, υποψήφιους, συνεργάτες και φίλους πέρασε την παραμονή των εκλογών ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ημέρα χαλάρωσης η σημερινή για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και τα επιτελεία τους ενόψει των εκλογών 2023 και ο κάθε ένας συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος, υποψήφιους βουλευτές, πολιτικούς συντάκτες και φίλους.

Ανάμεσά τους και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου (20/05) βρέθηκε σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος.

Στο πλευρό του πέρα από τους συνεργάτες και στελέχη του κόμματος, βρέθηκαν και πλήθος επωνύμων και καλλιτεχνών καθώς σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι Γ. Μαργαρίτης, Δ. Τσακνής, Π. Θαλασσινός, Β. Κορακάκη, Μ. Ανδρουλιδάκης, Θ. Παπαδόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Αντ. Ξένος, Αγγελική Ξένου, Π. Ορκόπουλος με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, ο μουσικός Γιάννη Παπαζαχαριάκης, η Έρη Ρίτσου, η Σεμίνα Διγενή, η Λιάνα Κανέλλη, η Ελένη Ράντου, o Β. Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη.

Η Σεμίνα Διγενή δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα από τη συγκεκριμένη έξοδο, με το πρώτο να είναι αφιερωμένο στον Γιώργο Μαργαρίτη και την Ελένη Ράντου, και το οποίο συνόδευσε με τον τίτλο και στίχο του τραγουδιού, “Πεθαίνω για Σένα”, ενώ στο άλλο “πρωταγωνίστρια” ήταν η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη.

“Τον έχουν ζαλίσει να βγούνε για ποτό Τσίπρας, Βαρουφάκης, Μητσοτάκης. Τους έριξε όλους άκυρο και βγήκε για τσίπουρα με την Στικούδη…”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχόλιο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα