Γιάννης Ιωακειμίδης: Στις 8 Οκτωβρίου βάζουμε τις βάσεις για να κερδίσουμε την Περιφέρεια Αττικής

Διαβάζεται σε 1'
Γιώργος Ιωακειμίδης
Γιώργος Ιωακειμίδης EUROKINISSI ΝΙΚΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Ιωακειμίδης κατά την προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή τόνισε ότι αυτές οι εκλογές είναι τεράστιας σημασίας για την Αττική.

Στις 8 Οκτωβρίου βάζουμε τις βάσεις για να κερδίσουμε την Περιφέρεια Αττικής“, τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Ιωακειμίδης από την προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή, στο κεντρικό περίπτερο του Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης.

«Προσπαθούμε και προσδοκούμε ότι θα δώσουμε κάτι διαφορετικό στην περιφέρεια Αττικης» τόνισε ο Γιώργος Ιωακειμίδης, προσθέτοντας ότι αυτές οι εκλογές είναι τεράστιας σημασίας για την Αττική «γιατί η Αττική είναι το σπίτι μας».

«Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησαν να μη δώσουν περιεχόμενο στην Περιφέρεια Αττικής. Να νομίζουν όλοι ότι είναι προσάρτημα του κράτους και άρα ό,τι ψηφίζω κυβερνητικά, ψηφίζω και στην Περιφέρεια. Τεράστιο λάθος. Η Περιφέρεια και η τοπική αυτοδιοίκηση είναι αυτοδιοικητικοί θεσμοί και με αυτή την έννοια έχει μεγάλη σημασία, να τους δούμε έτσι και να ψηφίσουμε με αυτόν τον τρόπο» είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα