Γιάννης Τριάντης στο NEWS24/7: Η βουβή και ανεξερεύνητη δυναμική των φετινών εκλογών

Γιάννης Τριάντης στο NEWS24/7: Η βουβή και ανεξερεύνητη δυναμική των φετινών εκλογών
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης NEWS24/7

Ο δημοσιογράφος, Γιάννης Τριάντης, μίλησε στην εκπομπή του NEWS 24/7 για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μπορεί οι εκλογές να μην γίνονται πια όπως παλιά, με ντουντούκες, σημαιάκια και αφίσες, αλλά είναι το ίδιο κραυγαλέες, από άποψη πόλωσης, συνθημάτων, παροχολογίας.

Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του δημοσιογράφου Γιάννη Τριάντη στην εκπομπή του NEWS 24/7 για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπου βρέθηκε καλεσμένος για να σχολιάσει όσα έχουν γίνει και όσα θα δούμε να γίνονται τα επόμενα 24ωρα στον δρόμο προς τις κάλπες.

Όπως εξήγησε, οι εκλογές 2023 ξεχωρίζουν γιατί “υπάρχει ένα βουβό και ανεξερεύνητο κύμα και δυναμική που δεν κατορθώνουν να εντοπίσουν ούτε οι δημοσκοπήσεις ούτε τα μεγάλα κεφάλια των κομμάτων”.

“Έχουμε κάτι που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια, δηλαδή μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως μετά τη δεσποτεία του Μητσοτάκη. Έχουμε έναν κόσμο τον οποίο εύκολα επικρίνουμε για τις επιλογές του αλλά ξεχνάμε ότι από τη μεταπολίτευση και μετά σχεδόν όλοι τον απογοήτευσαν. Ακόμα και ο Παπανδρέου που έφερε μερικές τομές ή αργότερα ο Σημίτης που ήταν μεγάλος ψεύτης δεν ήταν εκσυγχρονιστής, ο Σαμαράς που έταξε θα αναθεωρήσει το μνημόνιο, τίποτα, ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ που είπε θα σκίσει τα μνημόνια αλλά πάλι τα ίδια ήρθε και το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη…”, δήλωσε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για συσσώρευση απογοήτευσεων, ενώ δικαιολόγησε τη στροφή των πολιτών προς τα άκρα, ακόμα και προς την ακροδεξιά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: “Υπάρχει θυμός, απελπισία και ένα γαμώτο. Το ποσοστό της ΧΑ θα ήταν υψηλότερο αν δεν τη βλέπαμε επ’ αυτοφώρω να δολοφονεί, εάν περιορίζοταν σε αυτό το κραυγαλέο”.

Τέλος, ερωτηθείς για το ποσοστό συμμετοχής ο Γιάννης Τριάντης προέβλεψε πως θα υπάρχει μεγάλη αποχή, και αυτό, όπως είπε, θα ορίσει σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δυο πρώτων.

Παρακολουθήστε όλη την εκπομπή του NEWS 24/7

Εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις, για την εκλογική αναμέτρηση

Πού Ψηφίζω: Μάθε που ψηφίζεις, βρες το εκλογικό σου διαμέρισμα

Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Αναλυτικά τα αποτελέσματα με χάρτη επικράτειας και περιφερειών για τις εθνικές εκλογές 2023

Pollitics – Όλες οι δημοσκοπήσεις σε μία σελίδα με αναλυτικά γραφήματα

Live Εκπομπή εκλογών 2023: Δες τις εκλογές αλλιώς

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα