Γιατί ο Σκυλακάκης προκαλεί το Ποτάμι

Γιατί ο Σκυλακάκης προκαλεί το Ποτάμι
Εκδήλωση με θέμα βΕυρωπαίοι Πολίτες την εποχή της κρίσης: Από την Ευρώπη στην Ελλάδα. Τα φαινόμενα Ρατσισμού και Ξενοφοβίαςβ που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων, Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Σφήνα της Δράσης στον καυγά με τον Κρεμαστινό, για λόγους εκλογικούς

Σφήνα στην αντιπαράθεση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινό μπήκε ο Θοδωρής Σκυλακάκης της Δράσης.

της Βίκυς Σαμαρά

Το Ποτάμι και η Δράση άλλωστε ψωνίζουν από το ίδιο εκλογικό μαγαζί, με την έννοια ότι απευθύνονται σε αντίστοιχο ακροατήριο και το φιλελεύθερο κόμμα που αναζητεί εκλογικούς συμμάχους υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ θέλησε να προκαλέσει τον κ.Θεοδωράκη για το θέμα των δανείων των κομμάτων.

Για αυτό ο κ.Σκυλακάκης – ο οποίος έχει κάνει σημαία του τα δάνεια της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ- έσπευσε να σχολιάσει τη σχετική αναφορά, εκφράζοντας την ελπίδα πως ο κ.Θεοδωράκης δεν αναφέρθηκε στο θέμα περιστασιακά και θα θελήσει να συνεισφέρει στην ανάδειξή του.

“Τον καλώ λοιπόν να θέσει το σχετικό θέμα ολοκληρωμένα και στην ολότητά του (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αμνηστία τραπεζιτών και ηθικών αυτουργών, συνέχιση των δανείων κάτω από τη μύτη των Ευρωπαίων που ως τώρα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν κ.λπ.)” δήλωσε ο πρόεδρος της Δράσης, προσθέτοντας:

“Γνωρίζω καλά το κόστος αυτής της επιλογής, αλλά για την αλλαγή της πολιτικής πραγματικότητας δεν αρκεί η καλή θέληση και διάθεση. Χρειάζονται και συγκρούσεις με όσους και όσα μας οδήγησαν στην σημερινή καταστροφή.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα