Γιώργος Σιάκας στο NEWS 24/7: Κέρδισε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα – Στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Σιάκας στο NEWS 24/7: Κέρδισε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα – Στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Γιώργος Σιάκας

Η ανάλυση από τον καθηγητή Γιώργο Σιάκα των διαφαινόμενων αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας.

Για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο επίκουρος καθηγητής πολιτικής επιστήμης, Γιώργος Σιάκας, τονίζοντας στην εκπομπή του NEWS 24/7 ότι κέρδισε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα.

Έχουμε μια σημαντική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, μια στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ημιτελείς δυναμικές που ανέπτυξε δεν φαίνεται να έχουν σημαντικό αντίκτυπο“. Ο κ. Σιάκας έθεσε και ως βασικό ζήτημα, αυτό της κεντροαριστεράς και “τι θα αθροίσει”, επισημαίνοντας για τη Νέα Δημοκρατία: “Κέρδισε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα, κανένα πισωγύρισμα από την αρχή της προεκλογικής περιόδου“.

Για το θέμα των δημοσκοπήσεων, ο καθηγητής τόνισε: “Τοξική η συζήτηση για τις δημοσκοπήσεις, υπάρχουν εγκλήσεις σχετικά με προσπάθειες χειραγώγησης, κατεύθυνσης κοινού, κτλ, επίσης υπήρχε η συζήτηση για το ότι δεν κατάφεραν νε εκτιμήσουν τη τάση. Σκεφτείτε αν μια βδομάδα πριν έβγαινε μια δημοσκόπηση για 14 μονάδες διαφορά“.

Και πρόσθεσε: “Οι δημοσκοπήσεις όντως έδειχναν μια μεγάλη διαφορά, είχαν και ένα μεγάλο βαθμό αναποφάσιστων, σημαντική αποσυσπείρωση ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπαμε τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς να χάνει δυνάμεις“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα