Η διαδραστική Αθήνα του Άρη

Η διαδραστική Αθήνα του Άρη
ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ / ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Καλεί τους πολίτες να καταγράψουν στο νέο του site τα προβλήματα της πόλης. Το πρώτο ήταν... ποδοσφαιρικό

Με ένα πρωτότυπο διαδραστικό χάρτη της Αθήνας, στον οποίο οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να αναρτήσουν ηλεκτρονικές σημειώσεις με τα προβλήματα της πόλης, έκανε πρεμιέρα χθες η ιστοσελίδα athinamporeis.gr του υποψήφιου δημάρχου Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Το πρώτο πρόβλημα που κατεγράφη πάντως είχε… ποδοσφαιρικές αποχρώσεις και όχι δεν αφορούσε το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αν και χωρίς αμφιβολία δε θα αργήσει και αυτό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού: “Ο ιστότοπος παρέχει ένα πεδίο πραγματικής συμμετοχικής δημοκρατίας. Δίνει την δυνατότητα στους πολίτες, μέσω της χρήσης του κινητού τους τηλεφώνου ή του υπολογιστή τους, να αποστείλουν προτάσεις, πρωτοβουλίες, και κυρίως προβλήματα (κακοτεχνίες, εγκατάλειψη γειτονιών και δρόμων, αμέλεια της δημοτικής αρχής για υποδομές κλπ) που βιώνουν στην καθημερινότητα τους με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό και video.” Και με την ευκαιρία να αναδειχθούν τυχόν παραλείψεις της σημερινής δημοτικής αρχής, θα μπορούσε να προσθέσει κανείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα