Η ΝΔ επιμένει για debate και πιέζει το ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ επιμένει για debate και πιέζει το ΣΥΡΙΖΑ
ΚΡΗΤΗ// ΧΑΝΙΑ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ.(Eurokinissi-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

Τη διεξαγωγή και διαλόγου με εκπροσώπους των κομμάτων πάνω σε επτά θεματικές ενότητες, πέραν των δύο τηλεμαχιών, ζήτησε η διευθύντρια του γαλάζιου γραφείου τύπου Πηνελόπη Γαβρά προσερχόμενη στη διακομματική, την ώρα που ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί πότε θα γίνουν τα debate αυτά καθεαυτά

Η Νέα Δημοκρατία επιμένει στη διεξαγωγή των debate και πιέζει το ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι με το να εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα να αποφεύγει την τηλεοπτική αντιπαράθεση, η ίδια κερδίζει πόντους. Μετά το χθεσινό αδιέξοδο στη διακομματική, ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε εκδήλωση χθες το βράδυ στα Χανιά, την οποία διοργάνωσε εκτός προγράμματος η οικογένεια Μητσοτάκη, επανέλαβε πως ο ίδιος είναι διαθέσιμος για debate όποτε και με όποιους όρους θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει πρόβλημα, αλλά θα συρθεί στον τηλεοπτικό διάλογο θέλει δε θέλει.

“Τους βλέπω και ανησυχούνε τελευταία. Και να ξέρετε ότι μπορεί και να μας προκαλέσουν. Εμείς με το χαμόγελο θα απαντήσουμε. Δεν πρόκειται να μπούμε στην τεχνητή ένταση που αυτοί θα προκαλέσουν. Εμείς τους λέμε ότι ώρα θέλουν, όποια μέρα θέλουν να έρθουν να κάνουμε διάλογο. Αυτοί έχουν το πρόβλημα πότε θα έρθουν. Δεν θέλει να έρθει ο Τσίπρας. Θα τον σύρουμε στην τηλεόραση και θα μιλήσουμε. Και εκεί θα αποκαλύψουμε όλα του τα ψέματα. Και θα τους πούμε και το δικό μας πρόγραμμα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μεϊμαράκης.

Η διευθύντρια του γραφείου τύπου της ΝΔ Πηνελόπη Γαβρά προσερχόμενη εν τω μεταξύ πριν λίγη ώρα στην τρίτη συνεδρίαση της διακομματικής δήλωσε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ “επειδή πιστεύει ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη πλήρως ενημερωμένοι, κάτι που δυστυχώς δεν το επιτρέπει η ασφυκτικά σύντομη προεκλογική περίοδος, εκτός από τα δύο Debate με τους Πολιτικούς Αρχηγούς, προτείνει τη διεξαγωγή διαλόγου με εκπροσώπους των κομμάτων πάνω σε επτά θεματικές ενότητες:

-Οικονομία, ανάπτυξη

-Εξωτερική πολιτική

-Παιδεία, Νέα Γενιά

-Ασφάλεια πολίτη

-Αγρότες

-Κοινωνικό κράτος

-Πολιτισμός, αθλητισμός”.

Με τον τρόπο αυτό η ΝΔ, την ώρα που ακόμη δεν έχει καταλήξει η συζήτηση για τη διεξαγωγή των τηλεμαχιών των πολιτικών αρχηγών, θέλει να δείξει ότι εκείνη ζητά το διάλογο σε όλα τα επίπεδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα