Υπάλληλος καταγγέλλει τον Γκλέτσο για απευθείας αναθέσεις. Τι απαντά ο ίδιος

default image

Για απευθείας αναθέσεις κατηγορεί, με επιστολή προς τις αρμόδιες αρχές, υπάλληλος του δήμου τον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο

Με μήνυση προκειμένου να γίνει έρευνα προς κάθε κατεύθυνση, απαντάει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, στις κατηγορίες από υπάλληλο του δήμου, ότι αντί διαγωνισμών, ο δήμαρχος προβαίνει σε απευθείας αναθέσεις.

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, ο υπάλληλος του δήμου, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, είχε κατηγορήσει τη δημοτική αρχή, με επιστολή του προς τις αρμόδιες αρχές στις 5 Μαρτίου 2015, σχετικά με υπόθεση διαγωνισμού για την προμήθεια οχημάτων-μηχανημάτων του δήμου.

Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος αναφέρει ότι ο δήμαρχος Στυλίδας επιδίωξε τη μη συμμετοχή άλλων υποψηφίων, πέρα από δυο «επιθυμητές και ελεγχόμενες» εταιρείες και δεν κατέθεσε εγγυητική επιστολή.

Αναφέρει επίσης  ότι παρά τη συμμετοχή τελικά τεσσάρων εταιρειών, επιλέχθηκε η μία που εξαρχής είχε την εύνοια του δημάρχου και η διαδικασία οριστικοποιήθηκε χωρίς όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ο κ. Γκλέτσος κατηγορείται στην επιστολή ότι οι τακτικές αυτές είναι συνηθισμένες εκ μέρους του. Η απάντηση του δημάρχου σε σημερινή του επιστολή είναι ότι υπήρξε 100% νομιμότητα στην περίπτωση αυτή και θα δοθεί συνέντευξη τύπου την πρώτη Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα στο aftodioikisi.gr

Το 2016 η ηλεκτρονική ανανέωση της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ – Ποιοι εξαιρούνται (ΦΕΚ)

Στη Βουλή το έγγραφο Βούτση για το νέο καθεστώς εποπτείας των ΟΤΑ – Τι περιλαμβάνει

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα