Κ. Μητσοτάκης: “Η ακυβερνησία θα συνοδευτεί από κοινωνική ταραχή”

Κ. Μητσοτάκης: “Η ακυβερνησία θα συνοδευτεί από κοινωνική ταραχή”
Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια εκδήλωσης για τα 50 χρόνια της πολιτικής του πορείας, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε τι δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος (Vid)

Στα Χανιά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

“Μπόρεσα και αυτή τη φορά να έρθω από την Αθήνα στα Χανιά, στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζω μία ζωή, για να ψηφίσω στις σημερινές εκλογές, που είναι πάρα πολύ σημαντικές για τη χώρα.

Η σημερινή ψήφος θα κρίνει τη μοίρα της Ελλάδας για πολλά χρόνια. Χωρίς καμία αμφιβολία, θα σφραγίσει το μέλλον των δύο επόμενων γενεών. Θέλω να πιστεύω, ότι ο λαός με σύνεση και ψυχραιμία θα ψηφίσει σωστά.

Αυτή την ώρα, μόνο η πρωτιά της ΝΔ δίνει αυτό που χρειάζεται πιο πολύ ο τόπος αυτή τη στιγμή, τη δυνατότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση, διότι το φάσμα της ακυβερνησίας θα συνοδευτεί από κοινωνική ταραχή. Με αυτές τις σκέψεις σκέφτομαι και ελπίζω, ότι αύριο θα ξημερώσει μία καινούρια μέρα”, δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.

Στη Θεσσαλονίκη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος αποχώρησε από το εκλογικό κέντρο χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα