Και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ψηφίστε NEWS 247

Και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ψηφίστε NEWS 247

Στις εκλογές της 6ης Μαίου μας εμπιστευτήκατε για τη γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση σας....

Και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, το NEWS 247 δεν ζητάει, αλλά διεκδικεί τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης, στην προσπάθεια που (θα) κάνει για να μεταδώσει σε πραγματικό χρόνο όλες τις εξελίξεις και το παρασκήνιο της κρισιμότατης εκλογικής αναμέτρησης, με εγκυρότητα, αμεσότητα και πάνω από όλα ψυχραιμία, γιατί αυτό ακριβώς είναι που απαιτείται σε μια περίσταση όπως αυτή που επικρατεί στην πολιτική ζωή του τόπου.

Με το άνοιγμα της κάλπης, από τις 7 το πρωί, στο διαδραστικό μας Liveblog θα ενημερώνεστε για το πώς εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ μέσα από την πρωτοποριακή πλατφόρμα μας μπορείτε να συμμετάσχετε, υποβάλλοντας τα σχόλια και τα ερωτήματα σας.

Με το κλείσιμο της κάλπης στις 7 το απόγευμα, θα σας μεταφέρουμε μέσα από ειδικά γραφήματα τα exit polls και τα αποτελέσματα. Ακόμη, θα σας δώσουμε γρήγορα απαντήσεις για την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων, επιχειρώντας μια πρώτη διερευνητική ματιά της κυβέρνησης συνεργασίας που αναμένεται να σχηματιστεί.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η συντακτική ομάδα του NEWS 247 θα σας μεταφέρει σε πρώτο χρόνο τα διεθνή σχόλια, καθώς και τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων εταίρων μας, με ιδιαίτερη έμφαση στις Βρυξέλλες, το Μόναχο, το Παρίσι και την έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον.

Στο μαραθώνιο της εκλογικής βραδιάς, η συντακτική ομάδα του NEWS 247 θα καλύψει τις εξελίξεις χωρίς διακοπή, επιζητώντας πάντα την έγκυρη, γρήγορη αλλά όχι πρόχειρη ενημέρωση των αναγνωστών του.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα