Καμμένος: “Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με προβοκάτσια δεν γίνεται”

Καμμένος: “Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με προβοκάτσια δεν γίνεται”
ΑΘΗΝΑ-ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

Διαβάστε τι δήλωσε προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για τη συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς ο επικεφαλής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Π. Καμμένος (Vid)

Όπως είπε προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος είπε ότι με την ψήφο του στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο ελληνικός λαός έδωσε σαφή εντολή “την απαλλαγή από το μνημόνιο με κυβέρνηση εθνικής ενότητας”.

Σκοπός όπως είπε, είναι η διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας και της οικογένειας και αυτό “δεν γίνεται ούτε με προβοκάτσια ούτε με τις μεθόδους του χθες”.

Ερωτηθείς μάλιστα να σχολιάσει τα περί προβοκάτσιας είπε ότι “όταν ο ελληνικός λαός υποφέρει και πεινά, δεν θα ασχοληθούμε με μικροπρέπειες”, ενώ επανέλαβε το κυβερνητικό πρόγραμμα που κατέθεσαν οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” και τα επτά σημεία, που χαρακτήρισε “απόλυτη προτεραιότητα και απαίτηση, για να προχωρήσουμε για μία καινούρια μέρα για την Ελλάδα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα