Καμμένος μαινόμενος κατά δημοσκόπων. Συνιστά στη Φ. Γεννηματά να διώξει Βενιζέλο

Καμμένος μαινόμενος κατά δημοσκόπων. Συνιστά στη Φ. Γεννηματά να διώξει Βενιζέλο
ΑΘΗΝΑ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.(Eurokinissi-ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Ευρωκίνηση

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά τη συνάντησή του στην Κουμουνδούρου αναφέρθηκε στο φιάσκο των δημοσκοπήσεων, μίλησε για ευθύνες που πρέπει να διερευνήσει η δικαιοσύνη (vid)

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από την Κουμουνδούρου όπου είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, έκανε δηλώσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα των δημοσκοπήσεων λέγοντας: “Πιστεύω ότι υπάρχει δόλος, γι’ αυτό δημόσια ανακοίνωσα την προηγούμενη εβδομάδα το αποτέλεσμα των εκλογών που γνωρίζαν οι δημοσκοπικές εταιρίες, το 6% διαφορά. Μας το διέρρεαν κάποια στελέχη τους, αλλά μαζί αποφάσισαν να το κρύψουν από τον ελληνικό λαό για να τον επηρεάσουν”.

Όπως είπε, για το θέμα θα πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη “διότι η απάτη δεν μπορεί να συνεχιστεί”. Εν συνεχεία ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε πρόβλεψη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΙ. “Παραδείγματος χάρη το Παν. Μακεδονίας το οποίο θέλει να λέγεται επιστημονικός φορέας, τους ΑΝΕΛ τους έδινε στο 1.7% την προηγούμενη μέρα, ενώ ήξερε ότι είχαμε περάσει το 3.5%. Και αυτό διότι εκτελούσε εντολή αυτού που πληρώνει τη δημοσκόπηση” είπε. 

Στο σημείο εκείνο, ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ που βρισκόταν στο σημείο αντέδρασε για να λάβει την απάντηση: “Ο κ. Αλαφούζος μέσα από τις εφημερίδες του περνούσε το μήνυμα ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα μπουν στη βουλή. Το Παν. Μακεδονίας λοιπόν κατ’ εντολή του φαίνεται ότι προσπαθούσε να απογοητεύσει τους Έλληνες ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα μπουν στη βουλή. Όπως επίσης γνώριζε τη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ”.

Τέλος, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε σε ενδεχόμενη διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος και συγκεκριμένα στην περίπτωση να συμμετέχει και το ΠΑΣΟΚ σε αυτή. “Ελπίζω η κα. Γεννηματά, τον κ. Βενιζέλο να τον βάλει στην άκρη, να τον διώξει από το ΠΑΣΟΚ και από εκεί και πέρα να το συζητήσουμε” είπε.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα