Καμμένος: “Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για το non paper”

Καμμένος: “Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για το non paper”
Ο Πάνος Καμμένος στο Προεδρικό Μέγαρο Eurokinissi

Διαβάστε τι δήλωσε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το non paper

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να διερευνηθεί το θέμα με το επίμαχο non paper, το οποίο διένειμε η Προεδρία της Δημοκρατίας και στο οποίο φέρεται να προτείνει σενάρια για τη συνεργασία του σε σχηματισμό κυβέρνησης, προανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

“Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει. Ο κ. Μπίτσιος μας είπε ψέματα”, είπε ο κ. Καμμένος και υποστήριξε ότι “παίχτηκε ένα παιχνίδι από την Προεδρία της Δημοκρατίας” σε βάρος του κόμματός του.

Σε δηλώσεις του στο Real Fm επανέλαβε ότι το κείμενο δεν είναι δικό του και δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του κόμματός του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εστάλη ηλεκτρονικά στο κόμμα, από φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως πρόταση και από λάθος “να βρέθηκε στη συζήτηση”.

“Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει. Ο κ. Μπίτσιος μας είπε ψέματα”, είπε ο κ. Καμμένος και υποστήριξε ότι “παίχτηκε ένα παιχνίδι από την Προεδρία της Δημοκρατίας” σε βάρος του κόμματός του. Ειδικότερα, είπε ότι ο κ. Παπούλιας ίσως παραπλανήθηκε και χαρακτήρισε “περίεργη” τη στάση του κ. Μπίτσιου.

“Θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Συκοφαντούν κάθε αντιμνημομιακή φωνή. Τα ίδια έκαναν και προεκλογικά με το πλαστό κείμενο σε βάρος υποψήφιου βουλευτή του κόμματος μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κάλεσε τα κόμματα να καταθέσουν το κυβερνητικό τους πρόγραμμα, με σαφείς θέσεις ώστε “να ξέρει ο κόσμος τι θέλει να κάνει ο καθένας”.

Χαϊκάλης: “Προβοκάτσια αισχίστου είδους”

Υπονοούμενα για υπάλληλο της Προεδρίας της Δημοκρατίας άφησε και ο βουλευτής των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, Π. Χαϊκάλης, ο οποίος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα Fm, είπε ότι ο αριθμός του φαξ, από το οποίο εστάλη το έγγραφο προς τα κόμματα είναι από σπίτι υπαλλήλου της Προεδρίας, στην Πεντέλη.

“Όλα αυτά που έγιναν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι προβοκάτσια αισχίστου είδους. Όταν ο αριθμός του φαξ, από όπου εστάλη το έγγραφο στα κόμματα, είναι από το σπίτι υπαλλήλου της Προεδρίας της Δημοκρατίας στην Πεντέλη, νομίζω ότι εκεί τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν. Και νομίζω ότι αρχίζει να χάνει το κύρος της και η Προεδρία της Δημοκρατίας. Δεν μπορείς να στέλνεις από το σπίτι σου φαξ στα κόμματα. Λίγο περίεργο αυτό”, είπε.

“Κάτι έχει γίνει με την Προεδρία. Κάποιοι θεωρούν ότι χτυπάμε τον Πρόεδρο. Εμείς δεν κρίνουμε τους θεσμούς, ούτε χτυπάμε τον Πρόεδρο. Ούτε έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εμείς έχουμε πρόβλημα με την Προεδρία της Δημοκρατίας και τους υπαλλήλους της. Κάτι έχει συμβεί εκεί. Δεν το ξέρουμε. Δεν θα το αφήσουμε το θέμα. Θα φτάσουμε νομικά όπου πρέπει και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο ένδικο δικαίωμά μας. Αυτό είναι αρχή μας. Για να το ξεκαθαρίσουμε”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα