Καταγγελία Δρίτσα: “Το υπουργείο Παιδείας στέλνει προσκλήσεις για εκδηλώσεις του Μώραλη”

Καταγγελία Δρίτσα: “Το υπουργείο Παιδείας στέλνει προσκλήσεις για εκδηλώσεις του Μώραλη”
ΑΘΗΝΑ- Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και ομιλία του προέδρου Α. Τσιπρα στη παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος σε δήμους της Αττικής// ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Προσκλήσεις για προεκλογική εκδήλωση του Γ. Μώραλη, στέλνονται με δημόσια δαπάνη από το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά, Θ. Δρίτσα. Τι απάντησε το υπουργείο

Για “άθλιες μεθόδους του παλαιοκομματισμού” κατηγορεί τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας, καταγγέλλοντας ότι το συγκεκριμένο υπουργείο στέλνει, με δημόσιες δαπάνες, προσκλήσεις για προεκλογικές εκδηλώσεις του Γιάννη Μώραλη.

“Με ανησυχία και βαθύ προβληματισμό, καταγγέλλω τον Υπουργό Παιδείας κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο, γιατί από το Υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος  στηρίζει ανοιχτά. Είναι φανερό ότι αναβιώνει ο παλαιοκομματισμός, στη πιο κυνική του εκδοχή” δήλωσε ο κ. Δρίτσας, παραθέτοντας στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook τις επίμαχες φωτογραφίες.

 

Και πρόσθεσε: “Αυτό το ψηφοδέλτιο αλλά και οι υποστηρικτές του, επιβεβαιώνουν ότι όχι μόνον δεν φέρνουν τίποτα νέο, αλλά αντίθετα ακολουθούν με κυνικό τρόπο τις πιο άθλιες μεθόδους του παλαιοκομματισμού που ο λαός τον έχει καταδικάσει οριστικά. Καλώ τον κ. Αρβανιτόπουλο να λογοδοτήσει. Τα ζητήματα αυτά, είναι πολύ σοβαρά, δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπρόσωπο του λαού να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο”.

Η απάντηση του υπουργείου

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, τονίζοντας ότι δεν έχει κάνει καμία αποστολή εντύπου για σκοπούς πέραν των αρμοδιοτήτων του.

“Πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδεμία αποστολή εντύπου ή άλλου υλικού έχει πραγματοποιηθεί από το ΥΠΑΙΘ για σκοπούς εκτός των αρμοδιοτήτων του και συνακόλουθα καμία δαπάνη σχετική δεν έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας πολιτικής ηγεσίας. Οτιδήποτε υποστηρίζει αντίθετη άποψη είναι υποβολιμαίο και συκοφαντικό”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα