Καταγγέλλουν τέσσερα εκλογικά τμήματα οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”

Καταγγέλλουν τέσσερα εκλογικά τμήματα οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ(PHASMA/A.MICHAILIDIS) Phasma

Μέχρι τον Άρειο Πάγο έφτασε η καταγγελία του κόμματος του Πάνου Καμμένου ότι σε 4 εκλογικά τμήματα που δεν δίνουν ψηφοδέλτια της παράταξης σε ψηφοφόρους. Διαβάστε σε ποιες περιοχές βρίσκονται (Vid)

Την εκλογική διαδικασία σε τέσσερα εκλογικά τμήματα της Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλουν οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Πάνου Καμμένου, υποστηρίζοντας ότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς ψηφοδέλτια του κόμματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προχώρησαν εκλογικοί αντιπρόσωποι του κόμματος, και η οποία έχει κοινοποιηθεί στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, δεν δίνονται ψηφοδέλτια στο 534 εκλογικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων, στο 1476 εκλογικό τμήμα Γαλατσίου, στο 2039 εκλογικό τμήμα Γλυφάδας και στο 238 εκλογικό τμήμα Κορωπίου.

Στελέχη του ΥΠΕΣ δήλωσαν ότι το θέμα είναι υπό διερεύνηση.

Με φουσκωτό στη Σαμοθράκη

 

Όμως τα προβλήματα για τον πρόεδρο των “Ανεξαρτητων Ελλήνων” δεν σταμάτησαν εδώ. Επεισόδιο προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης όταν ο Πάνος Καμμένος θέλησε να επιβιβαστεί στο λιμενικό σκάφος για να μεταβεί στη Σαμοθράκη όπου θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση  ο Λιμενάρχης δεν επέτρεψε να μπει μέσα η κάμερα της ΕΡΤ. Τελικά ο Πάνος Καμμένος έφτασε στη Σαμοθράκη με φουσκωτό σκάφος ιδιώτη.

Πάνος Καμμένος: “Ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη Ελλάδα”

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από ένα κίνημα πολιτών, που γεννήθηκε πριν δυο μήνες, μετατράπηκε σ’ ένα τυφώνα, που σαρώνει τη μεταπολίτευση, που κατακρημνίζει τα κόμματα – υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων. Ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη Ελλάδα, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες” δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το 300ο εκλογικό τμήμα στη Σαμοθράκη, όπου μετέβη για να ψηφίσει.

Ο κ. Καμμένος, δικαιολογώντας την απόφασή του να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στον Έβρο, τόνισε: “Επιλέξαμε, σαν πρόεδρος να είμαι υποψήφιος στη Θράκη, για να δείξουμε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η προστασία της εθνικής κυριαρχίας και ψηφίζω στη Σαμοθράκη για να δείξουμε την ιδιαίτερη σημασία της νησιωτικότητας. Από σήμερα παίρνουμε πίσω την Ελλάδα μας”.

Πηγή φωτογραφίας: reportazpress.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα