Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα είναι η φωνή του λαού απέναντι σε αυτόν τον κακό εκλογικό συσχετισμό

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα είναι η φωνή του λαού απέναντι σε αυτόν τον κακό εκλογικό συσχετισμό
Δημήτρης Κουτσούμπας glomex

"Καλπονοθευτικό" χαρακτήρισε τον εκλογικό νόμο της Νέας Δημοκρατίας ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος ευχαρίστησε όσους ενίσχυσαν το ΚΚΕ. "Από αύριο, στο μετερίζι του αγώνα" σημείωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ.

Δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπα, ευχαριστώντας «όσους ενίσχυσαν το ΚΚΕ και έδωσαν τη μάχη».

«Οι βουλευτές του ΚΚΕ θα βρεθούν την επόμενη ημέρα εκεί που έχουν υποσχεθεί, δίπλα στους λαϊκούς αγώνες» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας.

«Η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι ευκαιριακή, συγκυριακή, αυτό φάνηκε από το σημερινό αποτέλεσμα» επεσήμανε, ενώ στη συνέχεια είπε πως «μέσα σε έναν αρνητικό πολιτικό συσχετισμό εκφράζεται μια δυναμική ανόδου».

«Ο ελληνικός λαός να μη δείξει καμία περίοδο χάριτος» τόνισε ο ΓΓ του ΚΚΕ και υπογράμμισε την ανάγκη «να συνεχιστεί η συζήτηση και η κοινή δράση γύρω από όλα τα ζητήματα την επόμενη μέρα για την άνοδο του εργατικού κινήματος».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε «καλπονοθεφτικό» τον νόμο της ΝΔ, λέγοντας ότι «κλέβει δικές μας έδρες».

«Το ΚΚΕ θα είναι η φωνή του λαού απέναντι σε αυτόν τον κακό εκλογικό συσχετισμό» συνέχισε. «Από αύριο, στο μετερίζι του αγώνα» είπε τέλος ο κ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα