Με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο Θάνος Πλεύρης 

Με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο Θάνος Πλεύρης 

Σε μία προσπάθεια προσέγγισης της σκληρής δεξιάς ψήφου 

Ο γαλάζιος εμφύλιος στο δήμο της Αθήνας οδηγεί το επιτελείο του Άρη Σπηλιωτόπουλου σε κινήσεις προσέγγισης της σκληρής δεξιάς ψήφου, ώστε να αντιμετωπιστεί η διείσδυση του αντάρτη Νικήτα Κακλαμάνη στο χώρο της λαϊκής δεξιάς. 

της Βίκυς Σαμαρά 

Στο πλαίσιο αυτό, μετά τις δηλώσεις περί δημοψηφίσματος για την επιλογή του χώρου στον οποίο θα κτιστεί το τζαμί της Αθήνας και περί ημίτρελων που κλείνουν κάθε τόσο τους δρόμους με διαδηλώσεις, ο κ.Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε την ένταξη του προερχόμενου από το ΛΑΟΣ πολιτευτή και συνεργάτη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, Θάνου Πλεύρη στο συνδυασμό του. 

Ο κ.Σπηλιωτόπουλος εν τω μεταξύ σε συνέντευξη του στο Real FM επανέλαβε ότι δημοψήφισμα θα πρέπει να διεξαχθεί όχι για το εάν θα γίνει τζαμί, αλλά που θα γίνει. Υποστήριξε ότι: “Εάν γίνει στο κέντρο θα έχουμε περισσότερο παρεμπόριο και παραβατικότητα και η εικόνα του κέντρου της πόλης δεν θα είναι ελκυστική για τους τουρίστες και τους επισκέπτες. Πρέπει να σταματήσουμε τη ροή των λαθρομεταναστών. Αν το τζαμί δεν γίνει δίπλα στον Παρθενώνα θα σταματήσει και η προσέλευση λαθρομεταναστών.” 

Δήλωσε επίσης ότι με τη Χρυσή Αυγή τον χωρίζει “ιδεολογικός και πολιτικός άβυσσος”. 

Η “δεξιά στροφή” του κ.Σπηλιωτόπουλου έχει προκαλέσει και αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ, καθώς πρόσφατα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης -ο οποίος σημειωτέον ότι όπως και ο υποψήφιος δήμαρχος πολιτεύεται στη Β’ Αθηνών- Κυριάκος Μητσοτάκης του είχε επιτεθεί με αφορμή το δημοψήφισμα για το τζαμί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα