Μητσοτάκης για Αντώναρο: Μάλλον γέλιο προκαλούν ορισμένες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης για Αντώναρο: Μάλλον γέλιο προκαλούν ορισμένες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Aris Oikononou / SOOC

Για "λούμπεν ψηφοδέλτια" έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τον "πολακισμό".

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στα οποία περιλαμβάνεται και όνομα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου στην κυβέρνηση Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου.

Ειδικότερα ερωτηθείς από το ραδιοφωνικό σταθμό FM100 πώς σχολιάζει αυτή τη διεύρυνση, όπως εκτιμάται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, προς τα πρώην στελέχη της κεντροδεξιάς, ο κ. Μητσοτάκης καταρχήν επισήμανε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν εξήγγειλε οριστικά ψηφοδέλτια, καθώς καμιά πενηνταριά θέσεις είναι ακόμα κενές, ενώ αντίθετα η ΝΔ ανακοινωσε οριστικά ψηφοδέλτια.

“Τώρα, δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Επιτρέψτε μου να πω μόνο ότι μάλλον γέλιο προκάλεσαν οι κάποιες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, παρά εξέπεμψαν σοβαρότητα σχετικά με τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει οποιαδήποτε ουσιαστική διεύρυνση”, υποστήριξε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης.

Σημείωσε επίσης ότι: “Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα συμπεριλαμβάνουν τον κ. Παππά, ο οποίος είναι καταδικασμένος αμετάκλητα από το Ανώτατο Δικαστήριο, συμπεριλαμβάνουν τον κ. Πολάκη, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που επέστρεψε, διότι τελικά προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ τον «Πολακισμό» εκφράζει, και δεν θα μπορούσε να λείπει ο κύριος εκφραστής του, καθώς και μία σειρά από άλλους υποψηφίους που τι να σας πω, περισσότερο σε «λούμπεν» ψηφοδέλτια με παραπέμπουν, παρά σε ψηφοδέλτιο κόμματος το οποίο θέλει πραγματικά να διεκδικήσει τον μεσαίο χώρο και να προβάλει το κόμμα αυτό ως μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης”.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος σήμερα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη θέλοντας να αποτρέψει διαρροές της ΝΔ προς τα δεξιά και τη χαλαρή ψήφο ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα, δήλωσε επίσης: “Η υποψηφιότητά μου στην πρώτη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης θέλει ακριβώς να καταδείξει όχι μόνο το προσωπικό μου ενδιαφέρον για την πόλη την οποία τόσο πολύ αγαπώ, αλλά και το ενδιαφέρον το οποίο σκοπεύω να επιδείξω στη συνέχεια -εφόσον μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός- ώστε να προχωρήσει με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα το πρόγραμμα των έργων για να μη θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή πόλη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα