Μητσοτάκης: Οι θέσεις στην κυβέρνηση είναι πεπερασμένες, οι φιλοδοξίες ατελείωτες

Μητσοτάκης: Οι θέσεις στην κυβέρνηση είναι πεπερασμένες, οι φιλοδοξίες ατελείωτες
INTIME NEWS

Ο πρόεδρος της ΝΔ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών στη χαλαρή συνάντηση με τους κυβερνητικους συντάκτες.

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  στη χαλαρή εθιμοτυπική συνάντηση με τους κυβερνητικους συντάκτες πριν την κάλπη. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  δεν θέλησε όμως να πει περισσότερα καθώς σήμερα ισχύουν περιορισμοί στην προεκλογική δραστηριότητα. 

Στο δε ερώτημα εάν βλέπει επτά ή οκτώ κόμματα στη Βουλή,  σημείωσε ότι αυτό πιθανό να μην είναι σαφές ούτε στα exit poll.

Δέχθηκε βέβαια παρόλα αυτά βροχή ερωτήσεων για τα πρόσωπα στην επόμενη κυβέρνηση εφόσον κερδίσει τις εκλογές.

“Οι θέσεις είναι πεπερασμένες οι φιλοδοξείς ατέλειωτες”, σχολίασε ο κ Μητσοτάκης ενώ δήλωσε με νόημα:”Όλοι αλλάζουν”.

Στα δε ερωτήματα των δημοσιογράφων για το χρόνο ανακοίνωσης της κυβέρνησης,  εφόσον κερδίσει αύριο τις εκλογές, επισήμανε με νόημα πως την Πέμπτη πρέπει να έχει φύγει για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.  Πρακτικά αυτό σημαίνει πως Τετάρτη θα πρέπει να συνεδριάσει το υπουργικό άρα Τρίτη θα πρέπει να ορκιστεί,  επομένως πιθανόν οι ανακοινώσεις να γίνουν Δευτέρα.

Εκτίμησε πάντως ότι όλοι οι πολίτες θέλουν να βγει αυριο κυβέρνηση και να πάνε διακοπές.  Σχολίασε όμως ότι οι νέοι υπουργοί δεν έχουν λόγο για διακοπές. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα πάει Τήνο και Κρήτη.

Ο κ Μητσοτάκης ανέφερε επίσης ότι ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει στα αλήθεια αυτή τη στιγμή στη Ρωσία, αν είναι στήμενο ή πραγματικό.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα