Μητσοτάκης: Πλήρης κάλυψη στην Αγαπηδάκη – Καμία αναφορά στις δικές της “αθλιότητες”

Μητσοτάκης: Πλήρης κάλυψη στην Αγαπηδάκη – Καμία αναφορά στις δικές της “αθλιότητες”
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη Eurokinissi

"Αθλιότητες" χαρακτήρισε τα όσα έχουν "γραφτεί για την κ. Αγαπηδάκη" ο πρωθυπουργός, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί για τα δικά της ατοπήματα.

Πλήρη κάλυψη παρείχε στην Ειρήνη Αγαπηδάκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε προεκλογική συνέντευξή του στο κανάλι OPEN το πρωί της Τρίτης. Ο ίδιος, υπεραμύνθηκε της επιλογής του να τη θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, χαρακτηρίζοντας “αθλιότητες όσα έχουν γραφτεί για μια αυτοδημιούργητη γυναίκα”, όπως είπε. Επανέλαβε δε, πως το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ εκουσίως δεν έχει “σελέμπριτις”, χωρίς να τοποθετείται για παλαιότερες αναρτήσεις – δημόσιες τοποθετήσεις της κ. Αγαπηδάκη, για τις οποίες βέβαια δεν ερωτήθηκε κιόλας.

Φυσικά, δεν περίμενε κανείς να πράξει κάτι διαφορετικό ο πρωθυπουργός, μιας και ο ίδιος αναβάθμισε θεσμικά την κ. Αγαπηδάκη, πριμοδοτώντας ουσιαστικά την “τρολιά” και την τοξικότητα. Ή αλλιώς, επιβράβευσε το αντιΣΥΡΙΖΑ προφίλ της, το οποίο με ιδιαίτερο ζήλο εκείνη έχτισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως έγραψε άλλωστε το NEWS 24/7, πολλοί γαλάζιοι βουλευτές αντέδρασαν στην επιλογή της  πρώην εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και νυν γ.γ. δημόσιας υγείας  ως επικεφαλής στο επικρατείας, λόγω της μη αναγνωρισιμότητάς της αλλά και λόγω της ανύπαρκτης εσωκομματικής της πορείας, μέχρι σήμερα. Έτσι, ο κ. Μητσοτάκης καλύπτοντας την κ. Αγαπηδάκη, φαίνεται πως ήθελε να στείλει τα μηνύματα του εκτός, αλλά και εντός κόμματος.

Παρά την προσπάθεια βέβαια του πρωθυπουργού να παρουσιάσει την κ. Αγαπηδάκη ως μια “ήρεμη δύναμη” με κοινωνικές ευαισθησίες, η αλήθεια είναι πως η ίδια έχει συμπεριφερθεί ως ακροδεξιό τρολ του διαδικτύου, πράγμα που είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Αναρτήσεις της κυκλοφόρησαν εκ νέου στο Twitter, ενώ σχετικά είχε τοποθετηθεί και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Με σκληρή ανάρτησή του είχε σχολιάσει και ο ευρωβουλευτής του Renew Europe με ανάρτησή του στο Twitter, Γιώργος Κύρτσος.

Η καριέρα της ως τρολ

Η κ. Αγαπηδάκη, στα πλαίσια της αντιπολιτευτικής μάχης που έδωσε τα προηγούμενα χρόνια, πάντως, πέρα από απαράδεκους χαρακτηρισμούς για τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είχε γράψει και ένα άρθρο στο οποίο αναφερόταν στον τότε αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Σε εκείνο το πόνημά της, μεταξύ άλλων, είχε ασχοληθεί με:

α) Τον Πολάκη μικρό και τη μητέρα του

β)Το πόσες φορές και πού έκανε την ανάγκη του ο Πολάκης ως παιδί

γ) Το αν απέκτησε δυσκοιλιότητα όταν μεγάλωσε και τι επιπτώσεις είχε αυτό

Είχε κρατήσει ένα… επίπεδο, δηλαδή, ως “εθνική συντονίστρια”.

Το άρθρο τη μάλιστα, είχε προκαλέσει την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος απάντησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς μέσω Facebook, ενώ ο Απόστολος Δοξιάδης είχε φτάσει σε σημείο να ζητήσει και την απόλυση του δημοσιογράφου Δημήτρη Μανιάτη, για επίθεση που εκείνος είχε εξαπολύσει εναντίον της στα social media.

Για όλα τα παραπάνω, η κ. Αγαπηδάκη αναβαθμίστηκε πλέον και με τη “βούλα”, κάτι που δείχνει τις πολιτικές προθέσεις του Μαξίμου για το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα