ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει κυβέρνηση ηττημένων ό,τι και να λέει ο κ. Τσίπρας

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει κυβέρνηση ηττημένων ό,τι και να λέει ο κ. Τσίπρας
Νέα Δημοκρατία eurokinissi

Νέα ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την "κυβέρνηση ηττημένων", με αφορμή δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρη Γεροτζιάφα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει κυβέρνηση ηττημένων “ότι και να λέει ο κ.Τσίπρας” αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, παραπέμποντας σε δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεροτζιάφα.

“Μετά τον κ. Δραγασάκη, τον κ. Τσακαλώτο, τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Χατζησωκράτη, σήμερα ήταν η σειρά του κ. Γεροτζιάφα να μιλήσει για κυβέρνηση ηττημένων, λέγοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση ηττημένων επιβάλλεται αν βγαίνουν οι αριθμοί!” τονίζει η ΝΔ και επισημαίνει:

Οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφείς! Θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο κυβέρνηση ηττημένων, αν μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου «βγαίνουν τα κουκιά», ό,τι και να λέει σήμερα για «ξεκάρφωμα» ο κ. Τσίπρας”.

Νωρίτερα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, είπε πως “είναι υποχρεωτικό να σχηματιστεί κυβέρνηση την 21η Μαΐου για λόγους σταθερότητας της αγοράς και πολιτικής ηγεμονίας μιας συνολικής αντίληψης η οποία αντιτίθεται στην νεοφιλελεύθερη γραμμή διαχείριση της κυβέρνησης της νεοφιλελεύθερης δεξιάς της χώρας”, για να προσθέσει στη συνέχεια πως ο σχηματισμός συγκυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25 – εφόσον βγαίνουν οι αριθμοί “Επιβάλλεται γιατί έχουμε μια πολιτική γραμμή που είναι η σοσιαλδημοκρατική γραμμή. Που υποστηρίζει την ανασύσταση και θωράκιση του κράτους πρόνοιας”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα