Νέα πρόσωπα στην ομάδα Κουμουτσάκου

Νέα πρόσωπα στην ομάδα Κουμουτσάκου
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ//EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Eurokinissi

Για τον κεντρικό τομέα ο πιθανότερος υποψήφιος φέρεται ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, αντιδήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου της Αθήνας Βασίλης Κορομάντζος

Σε φάση ολοκλήρωσης του ψηφοδελτίου για την περιφέρεια Αττικής βρίσκεται ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταλήξει στα βασικά πρόσωπα των αντιπεριφειρειαρχών τα οποία θα τον πλαισιώσουν, με γνώμονα κυρίως την αυτοδιοικητική τεχνογνωσία, την ανανέωση και το “νέο ήθος” που θέλει να σηματοδοτήσει ο συνδυασμός “180 μοίρες”. 

της Βίκυς Σαμαρά

Για τον κεντρικό τομέα ο πιθανότερος υποψήφιος φέρεται ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, αντιδήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου της Αθήνας Βασίλης Κορομάντζος, στέλεχος το οποίο έχει στενές σχέσεις με τον πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Β’ Αθήνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Αντιπεριφερειάρχης νότιου τομέα θα είναι ο Νίκος Κωστόπουλος, αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ και βόρειου τομέα η εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές στις ανθρωπιστικές επιστήμες Φωτεινή Βρύνα. 

Τον τομέα Δυτικής Αττικής θα αναλάβει η Κατερίνα Πιπιλή, η οποία στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές είχε εκλεγεί με το ‘Αρμα Πολιτών και τον τομέα Ανατολικής Αττικής ο αρχιτέκτονας Πάρης Ευαγγελίου. 

Για τον τομέα Δυτικής Αθήνας έχει κλειδώσει το όνομα του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ και μέχρι χθες δημάρχου Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια. 

Για τα νησιά ακούγονται, χωρίς να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, τα ονόματα του δημάρχου Πόρου Δημήτρη Στρατηγού και του ιατρού- χειρούργου Κυριάκου Καλογεράκου. 

Ακούγονται επίσης έντονα προς αξιοποίηση τα ονόματα του πρώην δημάρχου Λαυρίου, ιατρου και γενικού διευθυντή του ΕΣΥ Λαυρίου Σταύρου Παπασταυρόπουλου και της Βαρβάρας Ανεμοδουρά από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα