Nefeli Meg στο NEWS 24/7: Από τη συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό έκοψα μόλις οκτώ λεπτά

Nefeli Meg στο NEWS 24/7: Από τη συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό έκοψα μόλις οκτώ λεπτά
Nefeli Meg

H Nefeli Meg φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του NEWS 24/7 και έδωσε παρασκήνιο για τη συνέντευξη που έκανε πριν από εβδομάδες με τον Πρωθυπουργό.

Αγνωστες παραμέτρους για τη συνέντευξη που είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε στην εκπομπή του NEWS 24/7 η Nefeli Meg.

H γνωστή youtuber τόνισε αρχικά πως “μπραφ έσκασε η συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό. Εχω πολύ καλό κοινό που καταλαβαίνει τι κάνω.

Το χτίζω πολύ. Είναι ευλογία για μένα και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό”

Απάντησε σε ερώτηση και για τις αντιδράσεις λέγοντας ότι “δεν μου αρέσουν οι υψηλοί τόνοι και είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Αντιδράσεις έτσι και αλλιώς θα υπήρχαν. Το περίμενα.

Είχα πει στο podcast ότι θα μπορούσα να του κάνω καλύτερες ερωτήσεις από τον Σταύρο Θεοδωράκη. Λογικό μου φάνηκε να επιλεγώ και για λίγο έκανα και τη δύσκολη”.

Εδωσε, τέλος, και την είδηση για το μοντάζ της συνέντευξης: Είχα το μπούσουλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αλλά δεν είχα πολύ χρόνο. Ετσι πήγαινα παρακάτω.

Στο μοντάζ δεν είχαν κανένα λόγο, εγώ ήμουν επικεφαλής. Ούτε είχαν ζητήσει ερωτήσεις από πριν. Εκοψα μόνο οκτώ λεπτά. Δεν ρώτησα για τις υποκλοπές γιατί δεν υπήρχε χρόνος”.

Παρακολουθήστε όλη την εκπομπή του NEWS24/7

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα