Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: “Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για τα ‘θέλω’ μας”

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: “Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για τα ‘θέλω’ μας”
Στιγμιότυπο από το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ Facebook@Alexis Tsipras

Συλλογικές συμβάσεις, κράτος δικαίου, δημοκρατία, επίδομαι ενοικίου, μείωση ΦΠΑ, κοινωνικό κράτος, 13η σύνταξη, προσλήψεις στο ΕΣΥ, ανθρωπιά, τα "θέλω" των πολιτών που πρωταγωνιστούν στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το νέο του σποτ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, στις οποίες “ψηφίζουμε για το αύριο, για την ελπίδα, για τα ‘θέλω’ μας” δημοσίευσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Θέλω να κάνω μια δουλειά που μ’ αρέσει και να πληρώνομαι δίκαια“, “θέλω η πολιτεία να με σέβεται“, “θέλω να ζω σε μία χώρα όπου οι διαφορετικές απόψεις ακούγονται“, “ονειρεύομαι τη στιγμή που θα ζήσω στο δικό μου σπίτι“, “θα ‘θελα να μην σκέφτομαι διπλά τι να ψωνίσω από το super market“, “θέλω στα δύσκολα να μην είμαι μόνος“, είναι μόνο μερικά από τα “θέλω” των πολιτών για το αύριο που ακούγονται στο βίντεο διάρκειας 1 λεπτού και 40 δευτερολέπτων.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει πως οδηγός και “πυξίδα” του ΣΥΡΙΖΑ για μία δίκαιη κοινωνία με ευημερία για όλους, αποτελούν οι σκέψεις και οι αγωνίες των πολιτών για την καθημερινότητα, την υγεία και την ασφάλιση, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα ρεαλιστικό σχέδιο.

“Οι σκέψεις και οι αγωνίες σου για την καθημερινότητα, την υγεία, την ασφάλιση, είναι η δική μας πυξίδα. Είναι ο οδηγός μας για μια κοινωνία δίκαιη με ευημερία για όλους.

Γι’ αυτό κι έχουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο, που απαντά στο κρίσιμο ερώτημα: Πώς θα ζήσουμε καλύτερα όλοι και όλες. Πώς θα χτίσουμε μια κοινωνία προοπτικής, που δεν αφήνει κανέναν και καμία πίσω”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα