Ο Γιώργος Μαυρωτάς υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι

Ο Γιώργος Μαυρωτάς υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι

Ο αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ ανακοίνωσε την απόφασή του να κατέβει στις προσεχείς εκλογές με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη στο υπόλοιπο Αττικής

Ο Γιώργος Μαυρωτάς είναι αναπληρωτής καθηγητής του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, συγγραφέας και πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών. Ο κ. Μαυρωτάς επισημαίνει πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε πρόκειται να μπει στη διαδικασία περιοδειών, sms και “τραπεζωμάτων” όπως αναφέρει, προκειμένου να εξασφαλίσει τους απαραίτητους σταυρούς ώστε να εκλεγεί.

Ο καθηγητής είναι υποψήφιος με το Το Ποτάμι στην μεγάλη εκλογική περιφέρεια του Υπολοίπου Αττικής. Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του παρακάτω:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος με «Το Ποτάμι». Βασικοί πυλώνες της πολιτικής του Ποταμιού είναι η διατήρηση της Ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας και η συνεννόηση στο εσωτερικό, γιατί κανένα κόμμα δεν μπορεί μόνο του να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Πρέπει επιτέλους η ελληνική πολιτική ζωή να περάσει από την εποχή των συγκρούσεων στην εποχή των συνθέσεων βάζοντας στην άκρη κομματικούς σχεδιασμούς και κοιτώντας το γενικότερο καλό της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και στους χαλεπούς οικονομικούς καιρούς που ζούμε δεν πρόκειται να κάνω καμία ιδιαίτερη προεκλογική εκστρατεία με περιοδείες, σποτ, sms, τραπεζώματα κλπ, γι αυτό είπα να σας στείλω αυτό το e-mail απλώς για να σας το γνωστοποιήσω (να πώ την αμαρτία μου έφτιαξα και την ακόλουθη ιστοσελίδα στο facebook)

Θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής (Υπόλοιπο Αττικής) που περιλαμβάνει τις περιοχές, Μέγαρα, Μάνδρα, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Φυλή, Αχαρνές, Ωρωπός, Διόνυσος, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Πικέρμι, Σπάτα, Αρτέμιδα, Παλλήνη, Γέρακας, Παιανία, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Κορωπί, Λαύριο, Κερατέα, Καλύβια, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Βάρη, Βουλιαγμένη, Βούλα

Θα προσπαθήσω να επισκεφτώ όλη την εκλογική περιφέρεια αλλά ο χρόνος είναι πολύ λίγος. Γι αυτό θα ήμουν ευγνώμων αν νομίζετε ότι αξίζει να γνωστοποιήσετε την υποψηφιότητά μου σε γνωστούς σας στις περιοχές αυτές.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας κι ελπίζω και στη δική σας στήριξη.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Μαυρωτάς”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα