Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στην Κηφισιά – “Να αποκτήσει ο τόπος σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα 4ετίας”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στην Κηφισιά – “Να αποκτήσει ο τόπος σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα 4ετίας”
Ο Κ. Μητσοτάκης κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος Eurokinissi

Στην Κηφισιά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. "Σήμερα τον λόγο έχουν οι πολίτες και η δημοκρατία. Ψηφίζουμε για να αποκτήσει ο τόπος μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας" δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42), ψήφισε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Κυριακής (25/06) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την κόρη του, Δάφνη και τον γιο του, Κωνσταντίνο.

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα επιδεικνύοντας και την ψηφιακή του ταυτότητα, μέσω της σχετικής εφαρμογής,

Μετά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα, ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με μερικούς πολίτες που είχαν μεταβεί στο σχολείο για να τον χαιρετήσουν και προέβη σε δηλώσεις on camera:

“Σήμερα τον λόγο έχουν οι πολίτες και η Δημοκρατία. Είναι μέρα χαράς και ευθύνης. Ψηφίζουμε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, για να αποκτήσει ο τόπος μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα, θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία, για το καλό το δικό τους, για το καλό της οικογένειάς τους αλλά θα ψηφίσουν και για μια πατρίδα σταθερή, η οποία θα προσφέρει συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Εύχομαι καλή ψήφο και η συμμετοχή σε αυτήν την εκλογική διαδικασία να ειναι αυξημένη σε σχέση με την κάλπη της 21ης Μαΐου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα