Ο Μητσοτάκης κάνει clickbait με “red flags” για το πρώτο ραντεβού

Διαβάζεται σε 1'
Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok
Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok

Την προσοχή του κόσμου… με clickbait για red flags στο πρώτο ραντεβού επιχείρησε να κερδίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο του βίντεο στο TikTok.

Τον ευρηματικό τρόπο του “clickbait” επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο του βίντεο στο TikTok, προκειμένου να κερδίσει την προσοχή του κόσμου μια “ανάσα” πριν τις Ευρωεκλογές.

Στην προσπάθειά του να “κερδίσει” τους νέους ψηφοφόρους, το βίντεο ξεκινάει με τον Πρωθυπουργό να ετοιμάζεται να δώσει τρία “red flags” για το πρώτο ραντεβού. Και όταν είχε την προσοχή των θεατών, παρέθεσε μερικά από τα έργα που υλοποιήθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη την τελευταία πενταετία.

Μεταξύ άλλων, ο πρώτος τομέας που παραθέτει ο είναι η εκπαίδευση και η δημιουργία του ψηφιακού σχολείου και του ψηφιακού φροντιστηρίου.

Ο δεύτερος τομέας αφορά τα μεγάλα έργα υποδομής και πρώτο αφορά τον Ε65 και τον αυτοκινητόδρομο από τη Λαμία έως την Καλαμπάκα.

Ο τρίτος τομέας αφορά την καταπολέμηση της βίας και την πλατφόρμα για καταγγελίες μαθητών που δέχονται bullying, ενώ παραδέχθηκε τα κενά που υπάρχουν σε ό,τι αφορά την έμφυλη βία, κενά τα οποία όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός, αποδείχθηκαν μοιραία.

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

@kyriakosmitsotakis_ Έπρεπε να τα μοιραστω! ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα